1974 beoordelingen

1974 Reviews

De therapeut luistert goed en handelt daarna. Dat maakt mij blij.

Ik vind dat ze heel vakkundig was, mij heel goed heeft begeleid en goede adviezen heeft gegeven.

Deskundig, vriendelijk en ze nam de klachten serieus

Ik vind het heel mooi hoe er individueel genoeg aandacht is voor ieder persoon. En het gevoel te hebben dat je gezien word.

Wat ik sterk vind, is dat we direct van het begin begonnen aan een dubbel doel. Uiteraard het wegnemen van mijn klachten maar ook het voorkomen ervan. Daarnaast kreeg ik veel achtergrond en was het... Wat ik sterk vind, is dat we direct van het begin begonnen aan een dubbel doel. Uiteraard het wegnemen van mijn klachten maar ook het voorkomen ervan. Daarnaast kreeg ik veel achtergrond en was het ook gewoon gezellig en leuk. En de oefeningen die ik mee kreeg werken goed.

Gewoon een goede betrouwbare fysiotherapie praktijk vriendelijk personeel de hulp is fantastisch!

- Luistert als ik moeite heb met een oefening (en vind dan een andere oplossing)
- Gewoon aardig
- Gewoon aardig
- Heeft veel verschillende soort oefeningen wat de probleem direct en indirect aanpakken (dus niet alleen voor mijn been, maar ook voor mijn buikspieren)
- Als fysio klant maak ik ook gebruik maken van de machines, de crosstrainer, roeien, enz.

Mijn fysiotherapeute ademt deskundigheid. Vanaf het eerste bezoek aan huis, 6 dagen na heupoperatie, tot nu, tijdens de oefeningen in de oefenruimte in de Koploper. Ook het afspraken buro loopt... Mijn fysiotherapeute ademt deskundigheid. Vanaf het eerste bezoek aan huis, 6 dagen na heupoperatie, tot nu, tijdens de oefeningen in de oefenruimte in de Koploper. Ook het afspraken buro loopt soepeltjes. Bevestigings-email cq herinnerings-email, alles ademt deskundigheid. Top

Nu we elkaar goed kennen, kan hij beter inschatten wat er nodig is

Zeer persoonlijke service, mee denkend en vertrouwd.