Kennis, klantvriendelijk, motiverend en meelevend.
Positief ingesteld persoon en prettig in de omgang
Asha
Ilse heeft altijd goed uitgelegd wat ze deed en waarom. Ik werd meegenomen in de behandeling, dat vond ik heel fijn. Ik ben bij een ander een keer geweest en die deed dan zn ding, gaf weinig...Ilse heeft altijd goed uitgelegd wat ze deed en waarom. Ik werd meegenomen in de behandeling, dat vond ik heel fijn. Ik ben bij een ander een keer geweest en die deed dan zn ding, gaf weinig antwoord en ik kon weer gaan. Dat was heel onbevredigend. Ik kreeg dit via via aanbevolen. Ook dat ze naar mijn persoonlijke situatie kijkt vind ik heel fijn
Zie het voorgaande. Een zeer goede begeleiding in woord en daad
P.Reek-eijzinga
Gaf vertrouwen bij het behandelen
Fijne deskundige benadering.
Ze is heel prettig in de omgang en legt uit wat er gedaan kan worden om van de klachten af te komen.
Ze bellen regelmatig ,alles wordt goed besproken.wat voor mij heel belangrijk is dat ze weten wat ik heb door gemaakt.
Bert Döpp
Prima deskundigheid en de combinatie van behandeling op de behandeltafel en in de fitnessruimte. Teven de mogelijkheid van wekelijkse fysiofitness onder begeleiding van een fysiotherapeut.Prima deskundigheid en de combinatie van behandeling op de behandeltafel en in de fitnessruimte. Teven de mogelijkheid van wekelijkse fysiofitness onder begeleiding van een fysiotherapeut. Gebruikmaking van meerdere behandeltechnieken zoals dry-needeling, echo enz............. Tevens de mogelijkheid van doorverwijzing binnen de praktijk naar een collega fysiotherapeut, aangezien de verschillende specialismen verdeeld zijn over de collega's die zich binnen de Kerngroep regionaal, periodiek bekwamen en ervaringen uitwisselen.
Egbert van der Weide
Hij is zeer duidelijk en goed betrokken bij de klant . Weet erg goed hoe de juiste behandeling in te zetten op de klacht