Zeer deskundige en doortastende begeleiding. Voelbaar dat zij zich tot het uiterste inzette, omdat ik dat ook deed. Heb echt het gevoel dat we samen aan de slag zijn, ik neem haar advies dan ook... Zeer deskundige en doortastende begeleiding. Voelbaar dat zij zich tot het uiterste inzette, omdat ik dat ook deed. Heb echt het gevoel dat we samen aan de slag zijn, ik neem haar advies dan ook heel serieus. Ook de uitgebreide uitleg over functioneren van betreffende lichaamsdeel is heel fijn!

Juiste aandacht en duidelijke uitleg over de behandeling.
Niet eindeloos doorgaan met behandelen en ik kan terug komen als klachten weer toenemen
Vriendelijke en belangstellend, denk mee...
Juiste aandacht en duidelijke uitleg over de behandeling.
Vriendelijke en belangstellend, denk mee over praktische oplossingen m.b.t de klacht.

Doordat ik goed ben behandeld, ben ik van mijn klacht af en hierdoor ben ik erg enthousiast.

Super lieve fisio dames en heren, werken nauwkeurig en daar hou ik heel erg van

Prettige communicatie. Ik voelde mij serieus genomen

Als dit ter sprake komt met andere zaankanter die in de buurt wonen van jullie praktijk

Aandacht, tijd en rust tijdens behandelen. Ook is er tijd en aandacht voor vragen. Er wordt echt naar de cliënt geluisterd en meegedacht.