J.G.P. Pauli

Na operatie nw. heup heeft mij super geholpen om weer snel op de been te komen.
Na operatie nw. heup heeft mij super geholpen om weer snel op de been te komen.
ging niet altijd helemaal goed maar bleef aandringen om door te gaan, door zijn aanpak ben ik toch snel weer op de been, ik ben hem hier dankbaar voor.

Jeroen was heel serieus bezig,luisterde goed en stelde veel vragen. Hij gaf ook duidelijk grenzen aan, ging niet forcerend aan het werk . Hij zag bij binnenkomst wanneer het mis was of wanneer het... Jeroen was heel serieus bezig,luisterde goed en stelde veel vragen. Hij gaf ook duidelijk grenzen aan, ging niet forcerend aan het werk . Hij zag bij binnenkomst wanneer het mis was of wanneer het goed ging. Hij wees mij ook op mijn houding.

Ik vertrouw haar volkomen en ik eb baat bij de behandeling

Jeroen was heel enthousiast en zeer gemotiveerd om mij te helpen, was bereid mee te denken en heel behulpzaam bij het regelen van röntgenfoto en MRI door contact te houden met mijn huisarts. Zijn... Jeroen was heel enthousiast en zeer gemotiveerd om mij te helpen, was bereid mee te denken en heel behulpzaam bij het regelen van röntgenfoto en MRI door contact te houden met mijn huisarts. Zijn diagnose van de klachten waar ik mee kwam en de uiteindelijk uitslag van de MRI verschilde van elkaar. Ik denk wel dat hij iets meer open had kunnen staan voor andere oorzaken dan de eerste diagnose. Denk dat we te lang blind hebben gestaard daarop en daardoor te lang hier mee bezig zijn geweest alvorens verder te kijken. Zeker toen bleek dat de behandeling en adviezen niet het voldoende effect hadden. Maar zijn motiviatie en inzet en goede bereikbaarheid maken wel dat ik hem een 10 geef.

Edith Zwart

Vriendelijk, duidelijk een vooral effectief. Klachten zijn nagenoeg verdwenen

M.Luken

Ik heb het idee dat de behandeling aanslaat,weliswaar nog niet helemaal over, maar heb goede hoop dat het over enkele weken nog beter zal gaan,daar Ik iedere dag een aantal oefeningen doe.Bovendien... Ik heb het idee dat de behandeling aanslaat,weliswaar nog niet helemaal over, maar heb goede hoop dat het over enkele weken nog beter zal gaan,daar Ik iedere dag een aantal oefeningen doe.Bovendien hadden wij altijd gezellige gesprekken met elkaar, wat ook meehelpt!!