Ik werd serieus genomen en kreeg een duidelijk beeld van het probleem en hoe het op te lossen is
louis
Omdat ze het goed doen
Angela
Deskundigheid en vriendelijkheid
Alida
Prettige locaties, prettig contact, goede behandeling, veelzijdige mogelijkheden voor behandelingen
Hendriks, Aloysius
Was/is deskundig, begreep meteen de klacht (oorzaak van de pijn) en had meteen de juiste behandeling.
Anja Kuijper-Vogel
Ik had slechts 2 sessies nodig. Ik ontving instructies en aanwijzingen om nieuwe klachten te voorkomen. Overleg over het verloop van de behandeling heb ik als prettig ervaren.
G.van der Lem
Indien nodig wordt er in geval van spoed al het mogelijke gedaan om toch zo snel mogelijk mij te kunnen behandelen.zeer veel kundigheid aanwezig.
...
Klachten prima uitgelegd en behandeling heeft goed geholpen. Ik heb nagenoeg geen last meer.
Alias
Mijn klachten zijn chronisch, meervoudig en komplex, daardoor zeer moeilijk om te verhelpen, dit is niet aan de fysiotherapeut te verwijten.