Na de afgelopen behandelingen ben ik volledig herstelt. Ook in twee eerdere behandelingen in voorgaande jaren van verschillende kwetsuren ben voorledig hersteld.
Omdat ik op een prettige manier goed geholpen ben. Minder pijn ervaren dan bij andere vrouwelijke fysiotherapeuten in de praktijk. Ook gebruikte hij minder tijd om te achterhalen wat de klacht was....Omdat ik op een prettige manier goed geholpen ben. Minder pijn ervaren dan bij andere vrouwelijke fysiotherapeuten in de praktijk. Ook gebruikte hij minder tijd om te achterhalen wat de klacht was. In dit geval was dit prima. Of dat altijd zo is weet ik niet. Ik had in ieder geval het gevoel dat de tijd nuttig werd ingedeeld.
Annerieke
Zeer adequate opvolging van mijn klachten
Gonzales
Ik vond de hele behandeling met veel aandacht gedaan. Verder goede aanwijzingen wat aan oefeningen kon doen en nog doe.
Luc
Prettig contact, goede behandeling.
Duidelijke aanpak, heldere instructies, realistische perspectieven geschetst, heldere uitleg van de therapie welke toegepast werd
W.Hofer
Fantastische praktijk werken alleen maar zeer geroutineerde en kundige fysio"s
Wiebe Visser
De kennis en kunde van de fysiotherapeut heeft mij geholpen om mijn rugklachten te verbeteren. Goede begeleiding met een open communicatie onderling.
Het probleem is niet opgelost, maar enigszins verzacht en nu ben ik wel tot iets meer instaat