Paul Persoon

Professional, legt alles goed uit, wist meteen wat er mis was met mijn knie, sociaal persoon, kennis van zaken.

Ik vond de therapeut zeer deskundig en voelde me erg serieus genomen. Mijn klachten waren zeer snel verholpen.

Erwin

Zeer bekwaam personeel, uitterst prettige behandelaars, en gaan ervoor.

anita

Zeer deskundig. werkt heel precies en geconcentreerd. goed advies. geeft vertrouwen dat het helemaal goedkomt ondanks het lange traject. heeft geduld en is volhardend gedurende het hele... Zeer deskundig. werkt heel precies en geconcentreerd. goed advies. geeft vertrouwen dat het helemaal goedkomt ondanks het lange traject. heeft geduld en is volhardend gedurende het hele genezingsproces.

Bertus

De behandelingen waren heel effectief en degene die behandelde had veel kennis over de te behandelende klacht en luisteren goed hoe je hebt gereageerd op de vorige behandeling .

Ellen de Boorder

Omdat ik als een wrak binnenkwam en nu kan ik alles weer.
Ik werd onderzocht en er werd verteld wat de mogelijkheden waren. De behandeling heeft mij ontzettend goed geholpen.

Mitchell Blees

Ik voelde mij erg serieus genomen, en er werd steeds goed gevraagd en doorgevraagd naar mijn klachten en problemen. Ook heb ik erg veel verbetering doorgemaakt en was het contact met de therapeut... Ik voelde mij erg serieus genomen, en er werd steeds goed gevraagd en doorgevraagd naar mijn klachten en problemen. Ook heb ik erg veel verbetering doorgemaakt en was het contact met de therapeut erg prettig.

De fysiotherapeut nam mijn klachten serieus. Behandelingen waren prima maar helaas weinig resultaat.