Mensen moeten zelf weten waar ze heen gaan,ze mogen wel vragen over hoe of wat
Heb goede ervaringen met de fysiotherapeut uit de praktijk. Ik ben goed geholpen. Als is evt. vragen had kreeg ik goed antwoord.
Kyle is een goede therapeut die goed behandeld
Deskundige adviezen en oefeningen.
Hij luistert heel goed naar mij, zeker als het soms te zwaar is geweest. De oefeningen worden dan meteen aangepast. Er wordt steeds eerst gevraagd: “ hoe is het gegaan na de vorige behandeling”.
Een prettige rustige jonge man die heel rustig doorwerkt en tegelijkertijd goed weet wat hij doet en dat ook zeer duidelijk verteld. Ook kijkt hij goed naar je pijngrens dat geeft vertrouwen terwijl...Een prettige rustige jonge man die heel rustig doorwerkt en tegelijkertijd goed weet wat hij doet en dat ook zeer duidelijk verteld. Ook kijkt hij goed naar je pijngrens dat geeft vertrouwen terwijl hij doorgaat met hetgeen moet gebeuren in de behandeling.. ook een goed gesprek met hem is mogelijk in een rustiger deel van de behandeling.