de Rooij

Riante deed haar uiterste best om het goed te krijgen

Deskundig, vertrouwenwekkend, ook persoonlijke interesse en weet dat de volgende keer ook nog. Verteld ook iets over zichzelf

Erg vriendelijk en de klachten werden serieus genomen

De therapeute straalde rust en vertrouwen uit, gaf blijk van gedegen kennis, was geïnteresseerd en belangstellend

Mijn Fisio bleef me motiveren om door te zetten naar mijn doel. Hij kan zich ook goed aanpassen aan de leeftijd van de persoon die hij op dat moment begeleid.

Hij luistert goed naar mij en neemt mijn pijnlijk punten serieus

Hennie Bakker-Ultee

Hij gaat zeer serieus te werk, ook in de uitleg wat de pijntjes betreft en de oefeningen die ik thuis moet doen.
Vraagt hoe het met me gaat en de thuis situatie.
Praat op een gezellige...
Vraagt hoe het met me gaat en de thuis situatie.
Praat op een gezellige en vriendelijke manier.

Tine Tinbergen

Ik heb alle vertrouwen in haar deskundigheid en haar zorg.

Goed afspreken welke afspraak adres ik moest wezen was een ernstig probleem ik moest van hut naar her rijden om te zoeken welke locatie ik moest wezen en in de app stond ook niet duidelijk waar ik... Goed afspreken welke afspraak adres ik moest wezen was een ernstig probleem ik moest van hut naar her rijden om te zoeken welke locatie ik moest wezen en in de app stond ook niet duidelijk waar ik wezen moest