Zij heeft mij verlost van mijn nekhernia en mij daarnaast hele goede tips gegeven voor wat betreft oefeningen en eigen onderhoud
Uitstekende behandelwijze en goede begeleiding
Enthousiaste therapeut, die ervoor zorgt dat je weer snel een hoop weer kan doen.
Shirley Witbaard
Ze luisterde goed. Ik vond het moeilijk om over dit onderwerp te praten. Maar ze stelde mij gerust en dat vind ik prettig.
Celine is heel bekwaam en weet veel over de verschillende behandelmogelijkheden van mijn klacht. Ze neemt je serieus en ze denkt heel erg mee.
Zowel fysiek als mentaal is Jeroen heel erg belangrijk voor mijn revalidatie. Ik heb alle vertrouwen in Jeroen. Contact is heel prettig. Kevin is medebehandelaar en ook in hem heb ik alle...Zowel fysiek als mentaal is Jeroen heel erg belangrijk voor mijn revalidatie. Ik heb alle vertrouwen in Jeroen. Contact is heel prettig. Kevin is medebehandelaar en ook in hem heb ik alle vertrouwen. Super fijne sfeer in de praktijk.
Als iemand n therapeut zoekt
Zeer deskundig, voelde me zeer serieus genomen. En bij acute klachten denken ze mee en regelen een afdpraak. Zeer klantvriendelijk!!