Mijnheer de Boer is heel deskundig. Zonder hem kan ik echt niet. Hij weet precies wat voor mij goed is.
Ze weet exact wat ze doet met resultaat
Aanpak
Betrokken, goede tips, heel meegaand
Aanspreekbaar en meedenkend
Ze zijn allemaal gedreven in hun werk en erg vriendelijk en enthousiast. Leggen alles prima uit en geven je het gevoel dat je welkom bent. Stellen je op je gemak.
Mahacan
Ze isis echt een hele goede fysiotherapeut; mijn moeder was erg tevreden over haar. Ze is altijd vriendelijk en doet haar werk met plezier. Ik raad Ze zeker aan. Ze luisterde heel goed naar mijn...Ze isis echt een hele goede fysiotherapeut; mijn moeder was erg tevreden over haar. Ze is altijd vriendelijk en doet haar werk met plezier. Ik raad Ze zeker aan. Ze luisterde heel goed naar mijn moeder en weet precies wat ze moet doen.
Willy Kerrebijn
De behandeling, en advies die mij gegeven werd qua oefeningen.
Linda
Het verlichte mijn klachten snel
Het is een geweldige fysiotherapeut en ook en lief persoon waar je door behandeld wil worden het is ook een geweldigen praktijk ok ben blij dat ik daar mag...Het is een geweldige fysiotherapeut en ook en lief persoon waar je door behandeld wil worden het is ook een geweldigen praktijk ok ben blij dat ik daar mag komen