Joris is een hele fijne en kundige fysiotherapeut. Je voelt je bij hem heel snel vertrouwd, omdat hij aandacht heeft voor klacht, zowel voor de cliënt zelf. Legt alles zeer goed uit en heeft oog...Joris is een hele fijne en kundige fysiotherapeut. Je voelt je bij hem heel snel vertrouwd, omdat hij aandacht heeft voor klacht, zowel voor de cliënt zelf. Legt alles zeer goed uit en heeft oog voor het geen wat er aan de hand is.
Ik kon snel terecht en de behandeling had snel effect.
Aan omgeving en familie.
B. Schaft
Het onderling contact en het resultaat na behandeling
Als iemand er om vraagt.
Bij mijn behandeling is een echo uitgevoerd, deze was duidelijk en goed verklaard. Op het moment dat ik een vraag had, werd de echo er weer bij gepakt en extra besproken, tot nog een keer de echo...Bij mijn behandeling is een echo uitgevoerd, deze was duidelijk en goed verklaard. Op het moment dat ik een vraag had, werd de echo er weer bij gepakt en extra besproken, tot nog een keer de echo uitgevoerd. Net het stapje extra.