Nienke luistert goed naar mijn vraag en geeft serieus antwoord

Nico

Zeer deskundig en brede ervaring. Ik ken geen betere fysiotherapeut

Effectieve behandeling, duidelijke uitleg en goede begeleiding

Jordy Veerman

Rob behandeld mij al jaren vanwege lage rugklachten, bij elke behandeling bereikt hij een goed resultaat waardoor de klachten afnemen en er een goede verbetering ontstaat.

Nienke is betrokken, luistert goed, geeft de indruk dat jij haar ‘enige’ patiënt bent, evalueert de oefen periode thuis goed.

Janna Honig-de Vries

Samenspraak tussen fysio en patiënt is m.i. heel belangrijk Die is in mijn geval heel goed
Ze krijgt van mij een 10 met een gouden randje!

De behandeling van m.n. m’n heup, die min of meer vast zat, is grotendeels verholpen en houdt zij goed in de gaten; pijnen in dat gebied die regelmatig terugkeren weet zij goed te behandelen... De behandeling van m.n. m’n heup, die min of meer vast zat, is grotendeels verholpen en houdt zij goed in de gaten; pijnen in dat gebied die regelmatig terugkeren weet zij goed te behandelen waardoor ik weer pijnvrij de behandelkamer uitstap (door mijn aandoening van schildkliercarcinoom moet ik veel calcium slikken en keren spier- en gewrichtspijnen steeds terug) Ik ben dik tevreden met haar deskundige en vriendelijke werkwijze ..

Denkt mee, werkt motiverend en komt steeds met variaties op oefeningen. Conditie en evenwicht is al een stuk vooruitgegaan

Top therapeut goede uitleg over de behandeling. vriendelijk.