Hij is vriendelijk,heeft een luisterend oor en is goed in zijn werk.
Het hele plaatje/Verbazing wekkend wat fysio voor je kan doen/Voortaan ga ik eerder en niet denken het is de ouderdom nu eenmaal.
Ze is gewoon goed in haar werk ik voel me vertrouwd en serieus genomen worden
Hij is goed in zijn werk bespeekt met zijn client wat hij doet en wat je zelf kan doen om er geen last meer van te hebben
In communicatie heel duidelijk. Geeft goed aan wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn. Is professioneel
In een andere praktijk is mij nooit verteld en uitgelegd over valpreventie,met deze oefeningen ben ik mij bewust geworden van de onzekere houding na een aantal valpartijen.De oefeningen en ook de...In een andere praktijk is mij nooit verteld en uitgelegd over valpreventie,met deze oefeningen ben ik mij bewust geworden van de onzekere houding na een aantal valpartijen.De oefeningen en ook de rugmassages hebben goede resultaten geboekt. Ik ben blij en dankbaar dat ik door deze aardige fysiotherapeut ben behandeld