De deskundigheid van de therapeut, de ervaring en de goede resultaten na de behandeling.
Hij vertelt heel goed wat er zou kunnen zijn en wat hij met de therapie wilt bereiken
Door de algehele behandeling,adviezen en en uitleg over oefeningen thuis
Betrouwbaar en rustig
Deskundigheid, duidelijkheid over verloop, geen oneindig behandelen, maar goed behandelen
Marjo van Rijn
Nienke is een zeer deskundige fysiotherapeut die mij heel goed op weg geholpen heeft na mijn operatie. Ik raad haar iedereen aan die rug klachten heeft.
Wim Boekel
1e bezoek therapeut erg negatief over mijn sportbeoefening, behandeling en adviezen leken mij goed, daarna was advies aantal weken oefeningen blijven doen en therapeut zou daarna nog contact opnemen...1e bezoek therapeut erg negatief over mijn sportbeoefening, behandeling en adviezen leken mij goed, daarna was advies aantal weken oefeningen blijven doen en therapeut zou daarna nog contact opnemen over voortgang. Dat is niet gebeurd!
De klachten waar je mee komt worden deskundig behandeld en je van je klachten af geholpen.
Tiziana Kelder
Omdat ze heel kundig is en goed luistert. Ze is heel kalm en dat vind ik prettig.
Marjella
Prettige sfeer Prima uitleg en behandeling Ervaren mensen