Ik word altijd serieus genomen met mijn chronische klachtdn. Het doel en wat er bereikt kan worden is altijd duidelijk. Ilse en Nienke zijn altijd professioneel, vriendelijk, hebben een luisterend...Ik word altijd serieus genomen met mijn chronische klachtdn. Het doel en wat er bereikt kan worden is altijd duidelijk. Ilse en Nienke zijn altijd professioneel, vriendelijk, hebben een luisterend oor en je voelt je nooit teveel of lastig. Toppertjes zijn het.
Indien men mij advies zou vragen of wanneer ik in mijn omgeving signaleert dat iemand fysiotherapie nodig heeft
Behandeling heeft effect gehad en ik herken nu zelf de signalen en weet wat ik ermee kan doen.
Prima therapeut waar ik uitermate tevreden over ben
bea hiemstra
Prima begeleiding bij de klachten en duidelijke uitleg en informatie over waar je eventueel aanvullende info op het internet kunt vinden. Ook prima benaderbaar per mail.Prima begeleiding bij de klachten en duidelijke uitleg en informatie over waar je eventueel aanvullende info op het internet kunt vinden. Ook prima benaderbaar per mail. aandachtspuntje: algemene bereikbaarheid praktijk in deze coronatijd. telefoonnummer op website sprong direct op voicemail en gaf aan dat je het nummer moest bellen wat zij doorgaven. Dit bleek hetzelfde nummer te zijn wat je belt???
Hij luisterde goed naar mij en gaf goede adviezen.
Duidelijk en serieus met vlot resultaat.
Alles was gewoon prima
-het probleem wordt goed bekeken en behandeld. - er wordt op een gelijkwaardige manier met je omgegaan. Van mens tot mens.