Mooie pakketten, jammer dat niet alle produkten die in de omschrijving stonden, volledig waren
Haystack People
Mooi pakket, iedereen was er over te spreken!
Brotter Fitness B.V.
Net pakket met een mooie kaart erbij. Volgend jaar weer!
De Rotterdamse Leeuw
Voor de eerste keer besteld bij jullie. zeer tevreden en we gaan zeker volgend jaar weer bij jullie bestellen
Marcel Visscher beveiliging en elektrotechniek
Keurig volgens afspraak.
In kundige handen
De pakketten werden op de aangegeven dag geleverd. Ook telefonisch werd ik goed geholpen. (Ik was een beetje laat met bestellen) Het grotw voordeel is dat je hier ook kleinere hoeveelheden kan...De pakketten werden op de aangegeven dag geleverd. Ook telefonisch werd ik goed geholpen. (Ik was een beetje laat met bestellen) Het grotw voordeel is dat je hier ook kleinere hoeveelheden kan bestellen wat bij veel anderen niet kan. Het pakket zelf was ook keurig en mooi verpakt. En de inhoud viel zeker in de smaak. Volgende keer zeker weer
BV Hermandad
Besteld voor onze club dit jaar 2022. De leden gaven aan zeer tevreden en content te zijn met het pakket. Gaven ook aan, prettig verbaasd te zijn van de inhoud, in diversiteit en hoeveelheid.
ACA Groothandel bv
Pallet werd netjes op privé adres afgeleverd. Netjes verpakt. Genoeg keuze uit allerlei verschillende pakketten voor een goede prijs. Collega's waren zeer tevreden met het gekregen pakket.