Yuxino

Mooie collectie en goede levering

Lucas

Leuke pakketten en duidelijk communicatie!

Jan Jansen

Zeer goed geholpen. Pakket op maat samen gesteld en 1350 tevreden medewerkers ondanks dat de borrel niet door kon gaan! Volgende jaar zeker weer bedankt…

Kelderink

Alles keurig verlopen en TOP service

UN1EK Onderwijs en Opvang

Meedenken, flexibiliteit en vriendelijkheid zijn zaken die subliem geregeld zijn! De fijne communicatie en korte lijnen maken de samenwerking prettig en de Kerstpakketten zijn met veel positiviteit... Meedenken, flexibiliteit en vriendelijkheid zijn zaken die subliem geregeld zijn! De fijne communicatie en korte lijnen maken de samenwerking prettig en de Kerstpakketten zijn met veel positiviteit ontvangen.

Huisartsenpraktijk 't Dorp

Keuze uit een ruim aanbod. Goede service. We waren dit jaar wat laat waardoor onze eerste keuze al uitverkocht was. De klantendienst was makkelijk te bereiken ondanks de drukte, en heeft goed... Keuze uit een ruim aanbod. Goede service. We waren dit jaar wat laat waardoor onze eerste keuze al uitverkocht was. De klantendienst was makkelijk te bereiken ondanks de drukte, en heeft goed meegedacht. Hierdoor was er snel en zonder problemen een oplossing gevonden.

Ns Mobiliteitsdiensten

Super geregeld en makkelijk te bereiken!

Twentepoort

Leuk concept! Website waar medewerkers hun pakket kunnen bestellen ziet er goed uit, ook veel keus!
Alleen wanneer je cadeauboxen wilt bijbestellen is dit blijkbaar enorm lastig. Onderlinge communicatie kan stukken beter.