Pakketten 5 dagen geleverd na de gevraagde datum. adressenlijst voor individuele bezorging kreeg ik niet geupload. Na een mailtje gestuurd te hebben wel snel opgepakt. Pakket zelf oke. Veel...Pakketten 5 dagen geleverd na de gevraagde datum. adressenlijst voor individuele bezorging kreeg ik niet geupload. Na een mailtje gestuurd te hebben wel snel opgepakt. Pakket zelf oke. Veel keuze in verschillende prijscategorieen.
Dorrestijn buiteninrichting
Uiteraard schrijven we een review. Overzichtelijke bestelpagina snelle levering en leuke pakketten waar voor je geld. Kortom een dikke aanrader!
Paul van Weereld
Mooie en overzichtelijke website om je te helpen bij het maken van de juiste keuze van het kerstpakket. Transparente voorwaarden en geen kleine lettertjes in de factuur, je weet waar je aan toe...Mooie en overzichtelijke website om je te helpen bij het maken van de juiste keuze van het kerstpakket. Transparente voorwaarden en geen kleine lettertjes in de factuur, je weet waar je aan toe bent. Levering op locatie ook prima, alleen jammer dat er geen exacte tijdsindicatie kon worden afgegeven. Zodoende ben je min of meer verplicht om iemand de hele dag thuis of op locatie te moeten hebben. Volgend jaar gaan we zeker weer een bestelling doen!
Trinseo Nethelands BV
Paar keer telefonisch contact gehad met Kerstpakketten IDEE. Altijd netjes en goed geholpen door de medewerkers. Wij hadden als bedrijf het Blue Party pakket besteld. Iedere ontvanger van dit...Paar keer telefonisch contact gehad met Kerstpakketten IDEE. Altijd netjes en goed geholpen door de medewerkers. Wij hadden als bedrijf het Blue Party pakket besteld. Iedere ontvanger van dit pakket was blij verrast. Algemene feedback was "mooi pakket en leuke waardering".
Via Amsterdam B.V.
Vlotte service, alles netjes geregeld!
Inter-IT
Precies zoals ik het had verwacht
MedZorg
Wat ziet het er leuk uit. Het is een cadeautje om dit cadeau te geven! Persoonlijke pagina ziet er moi uit.
Natasja
Zeer ruime keuze, meedenkende en behulpzame medewerkers die snel reageren, gepersonaliseerd, en zelfs in het Engels verkrijgbaar!
Petra
Prima assortiment en overzichtelijke website. Goed meedenkende en bereikbare klantenservice en prima levering.