Kerstpakketten besteld op de site en de volgende dag kreeg ik een mailtje dat ze niet meer voorradig waren. Een andere optie werd niet geboden. Jammer dat de webshop niet gekoppeld is aan het...Kerstpakketten besteld op de site en de volgende dag kreeg ik een mailtje dat ze niet meer voorradig waren. Een andere optie werd niet geboden. Jammer dat de webshop niet gekoppeld is aan het voorraadsysteem.
Yarden de Ridder
Keuze aan pakketten enorm, inhoud pakket prima. Alleen de (afspraken over) bezorging is ons echt tegengevallen!
Meubelvisie
Prima geregeld al was het pakket kleiner dan gedacht. Eerste jaar was het perfect maar vorig jaar en dit jaar viel het wat tegen qua grote.
Marc
Helaas waren de kaasjes nogal verkleurd wat er niet zo smakelijk meer uitzag.
D. van Alphen
Snelle en goede communicatie. Konden vlug schakelen waardoor we nog op het laatste moment gedrukte kaartjes konden bestellen. Alles was op tijd klaar en binnen.
G
Goed pakket. Ik zou alleen ook duidelijke keuzefilter willen zodat je de postcode loten eruit kan laten. Verder prima