Top geregeld, de ontvangers waren blij verrast.Vooral omdat alles wat erin zat gebruikt kon worden.
Bouwbedrijf Veldhoff
Top. Alles volgens afspraak nagekomen. Zou volgend jaar hier weer bestellen.
Berton Verhuur & Recreatie
Het is super geregeld was op tijd binnen het personeel was er heel blij mee raden dit nogmaals aan
Actioncenter Gieten
We hadden besteld, kregen keurig een bevestiging en werden regelmatig op de hoogte gehouden van de status van de verzending. Levering geschiedde volgens afspraak, niets op aan te merken!
Merkmeisjeskleding.nl
Snelle levering en klantenservice helemaal top!
kinderopvang De Speelboerderij
Alles verliep vlekkeloos
Creative CT
Goede communicatie in het bestel proces. Alles werd keurig op tijd geleverd en het aller belangrijkste iedereen was er super blij mee. Zeker een aanrader.
Bertie van Sevenbergen
Mooi kerstpakket. de ontvangers waren heel blij en verrast! Keurige levering op de afgesproken dag. Door de drukte, gaf de bezorger mij geen tijd de geleverde spullen te controleren.
Carla van noten nva Arendonk
Het was een schot.in de roos, alleen maar blije gezichten.
Ellen Willems van Dijk / Ohron Industries
Gemiddeld. De pakketten zijn niet op de afgesproken datum afgeleverd. Ze zouden op vrijdag 11 december geleverd worden. Op maandag, net toen we wilden gaan bellen, werden ze geleverd. Toch even een...Gemiddeld. De pakketten zijn niet op de afgesproken datum afgeleverd. Ze zouden op vrijdag 11 december geleverd worden. Op maandag, net toen we wilden gaan bellen, werden ze geleverd. Toch even een stressmomentje.....