Pakketten waren netjes op tijd geleverd en zagen er zeer verzorgd uit.
Hennie vink
Omdat door de corona geen feestjes gegeven konden worden. Hebben we voor al de leden van de personeels vereniging geweldige pakketten besteld. Met een geweldige service van jullie netjes op tijd...Omdat door de corona geen feestjes gegeven konden worden. Hebben we voor al de leden van de personeels vereniging geweldige pakketten besteld. Met een geweldige service van jullie netjes op tijd binnen..nu kunnen we ze gaan uitdelen. Nog een persoonlijke touch aan gedaan.. Moet helemaal goes komen
Ut Koer
De pakketten waren fijn op de afgesproken datum geleverd en met enthousiasme ontvangen.
Fysiotherapie Medemblik
De kerstpakketten waren mooi ingepakt en voldeden aan de verwachtingen. De levering echter was niet op de afgesproken dag, ondanks de 2 e-mails die ik hierover had gehad. Een dag later stonden de...De kerstpakketten waren mooi ingepakt en voldeden aan de verwachtingen. De levering echter was niet op de afgesproken dag, ondanks de 2 e-mails die ik hierover had gehad. Een dag later stonden de pakketten wel gewoon buiten voor de deur, toen ik niet thuis was. Ik had mijn mobiele nummer voor de zekerheid aan de deur geplakt. In de mail stond ook dat je voor de pakketten moest tekenen. Dat is dus ook niet gebeurd. Ik begrijp dat het druk is deze tijd, maar vond het wel heel jammer dat ik op de afgesproken dag ( van 8 tot 18 thuisgebleven voor niets) ook geen telefoontje of mail kreeg dat het de volgende dag zou zijn.
Crossinternet
Gewoon goed geregeld en verlopen allemaal
Administratie Kantoor Wijngaarden
Levering geschiedde volgens plan. Keurig toch in deze tijd. Verder ook leuk dat je kleinere hoeveelheden kan bestellen.
Hessels Zink BV
Kerstpakketten zijn fijn volgens afspraak geleverd, was helaas niet mogelijk om er nog enkele bij te bestellen. Maar kan ik ook begrijpen.
Antro Werkt B.V.
Exact op tijd geleverd zoals gevraagd. Fijne samenwerking.
Beter en Best BV
Persoonlijk geholpen via de chat, vlotte levering en mooie pakketten
Medgenix
Eerste zoektocht naar leuk kerstpakketten bijzonder geslaagd dankzij heel snelle en vlotte persoonlijke begeleiding en opvolging van account manager, top!! Met vertrouwen keken we uit naar de...Eerste zoektocht naar leuk kerstpakketten bijzonder geslaagd dankzij heel snelle en vlotte persoonlijke begeleiding en opvolging van account manager, top!! Met vertrouwen keken we uit naar de levering, die opnieuw snel en feilloos verliep! Nu nog eventjes spannend afwachten naar de hopelijk blij verraste reacties van de collega’s! ????