Vandaag zijn de kerstpakketten voor de Zonnebloem afdeling Coevorden/Dalen geleverd , perfect volgens afspraak en de inhoud ook zoals we besteld hadden. Zier er heel goed en smakelijk uit....Vandaag zijn de kerstpakketten voor de Zonnebloem afdeling Coevorden/Dalen geleverd , perfect volgens afspraak en de inhoud ook zoals we besteld hadden. Zier er heel goed en smakelijk uit. Complimenten en we gaan er zeker volgend jaar weer gebruik van maken
WSK Oudeschoot
Super veel keuze, levering volgens afspraak. zeker volgend jaar weer
Anja
Overzichtelijke site, veel variatie in de kerstpakketten, een snelle levering, de bezorger belde een kwartier voor levering even op.
Multi Auto BV
Veel keuze, goede site en perfecte levering!
IMNederland Credit Management Service
Ruime collectie levering was uitstekend.
Jan
Mooiste webshop en grote collectie
Jeroen
Prachtige pakketten op een mooie en duidelijke website
Arno
Scherpe prijzen, mooie pakketten tegen eerlijke prijzen
Sjors
Een zeer professionele partij met een uitgebreid assortiment. Bij iedere partij hebben wij, gezien de drukke kerstdagen, in het verleden een te laten levering gekregen, maar deze partij was precies...Een zeer professionele partij met een uitgebreid assortiment. Bij iedere partij hebben wij, gezien de drukke kerstdagen, in het verleden een te laten levering gekregen, maar deze partij was precies op tijd.
Bart
Voor het eerst dit jaar besteld bij Kerstpakkettenidee.nl Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en bieden daarnaast een prima service. Vragen omtrent leveringen en factuur worden dezelfde dag nog...Voor het eerst dit jaar besteld bij Kerstpakkettenidee.nl Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en bieden daarnaast een prima service. Vragen omtrent leveringen en factuur worden dezelfde dag nog opgepakt waardoor je snel kan schakelen. Daarnaast waren de pakketten leuk ingevuld en zeer bevallen. Volgend jaar zeker weer.