Veel partijen gezien, maar dit is toch veruit de beste kerstpakketten leverancier
Andreea
Was een heel goede keuze aangezien de medewerkers er blij mee waren. Wij bestellen al 3 jaar bij jullie en het gaat allemaal prima.
Isja
De bestelling ging goed. Dit kon op factuur worden betaald wat heel fijn is als bedrijf zijnde. Bij de bestelling werd al goed geadviseerd om de pakketten een paar dagen eerder te laten bezorgen dan...De bestelling ging goed. Dit kon op factuur worden betaald wat heel fijn is als bedrijf zijnde. Bij de bestelling werd al goed geadviseerd om de pakketten een paar dagen eerder te laten bezorgen dan de datum dat ze uitgedeeld zouden worden. De pakketten kwamen een dag later dan gepland met DHL op een halve pallet. Verder was de levering goed gebracht. De afhandeling met de cheque per mail ging ook goed.
Stan
De levering van het de artikelen was overeenkomstig als de bestelling en op het gewenste tijdstip
Caroline
De website heeft een uitgebreide keuze en de pakketten zijn goed uit te zoeken. Je kan een leverdatum invoeren en de pakketten kwamen keurig aan. Ik ben zeer tevreden over zowel de inhoud van het...De website heeft een uitgebreide keuze en de pakketten zijn goed uit te zoeken. Je kan een leverdatum invoeren en de pakketten kwamen keurig aan. Ik ben zeer tevreden over zowel de inhoud van het pakket als de levering en het bedrijf.
Joan
Dit is de eerste keer dat wij een beroep hebben gedaan op jullie bedrijf. De pakketten waren goed gevuld en aantrekkelijk ingepakt. Toen mijn eerste voorkeur niet door kon gaan werd ik netjes...Dit is de eerste keer dat wij een beroep hebben gedaan op jullie bedrijf. De pakketten waren goed gevuld en aantrekkelijk ingepakt. Toen mijn eerste voorkeur niet door kon gaan werd ik netjes telefonisch benaderd. Er werden alternatieven voorgesteld in dezelfde prijsklasse. Ik ben zeer tevreden over de verdere afwikkeling en snelle toezending van de pakketten.
Yasmine
Dit is het tweede jaar op rij dat wij voor onze personeelsleden en studenten een box op het einde van het jaar kado geven. Omdat ons personeel uit alle leeftijdscategorieën bestaan en we zowel...Dit is het tweede jaar op rij dat wij voor onze personeelsleden en studenten een box op het einde van het jaar kado geven. Omdat ons personeel uit alle leeftijdscategorieën bestaan en we zowel mannen als vrouwen in ons personeelsbestand hebben. Is het niet altijd evident om een gepast geschenk te vinden. Het aanbod is zo uitgebreid dat we iedereen tevreden stellen en allemaal blije gezichten hebben bij het ontvangst van hun box. Daar doe je het tenslotte toch voor.
Karlijn
Dit jaar hebben we het surprise pakket gekozen. Vooraf wist dus niemand wat we kregen. Bij het uitdelen van de pakket bleek dat er voor ieder wat wils in zat!
Rene
Eerste keer dat we via dit bedrijf besteld hebben en dit is ons zeer goed bevallen
Alberto
Even door het grote aantal pakketten heen gebladerd, gelukkig zijn er allerlei selecties te maken. Voorraden zijn inzichtelijk, wat nare verrassingen voorkomt. Levering op de gewenste dag, duidelijk...Even door het grote aantal pakketten heen gebladerd, gelukkig zijn er allerlei selecties te maken. Voorraden zijn inzichtelijk, wat nare verrassingen voorkomt. Levering op de gewenste dag, duidelijk aangekondigd. Kortom, geleverd wat we nodig hadden op een hele prettige manier.