Mijn gegevens klopte niet helemaal tijdens het bestellen. Maar door een belletje zijn de pakketten toch op tijd aangekomen. Erg blij mee.
Diana
Mooi pakket geleverd conform afspraak. Netjes. de toegezegde cadeaubon heb ik echter nooit meer iets van vernomen. Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon.
Theater Traxx
Mooie pakketten voor een mooie prijs en op tijd geleverd!
Sandra
Mooie pakketten, op tijd bezorgd
Rick
Ondanks onze last minute bestelling zeer snel en goed geleverd ondanks de december drukte. Top.
TSO
Pakketten hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Levering volgens afspraak. Helaas ontbrak in één pakket het groeipapier met bloemzaadjes, anders was de beoordeling (nog) beter geweest.
Petra
Pakketten waren top, iedereen tevreden. Goede site, goede ervaring, goede prijskwaliteit. Goede artikelen zoals tosotappaart, goed merk.
Sebas
Perfect voor elkaar, keurig en op tijd bezorgd en een mooie inhoud van het pakket.
Thom
Ruime keuze in pakketten, de inhoud en de prijs was prima. Volgens afspraak netjes op tijd geleverd voor herhaling vatbaar bij ons
Jolanda
Ruime keuze uit kerstpakketten. Pakketten met echt bruikbare artilkelen. Na de uitreiking zeer positieve reacties van de werknemers ontvangen