Robbert

Mijn gegevens klopte niet helemaal tijdens het bestellen. Maar door een belletje zijn de pakketten toch op tijd aangekomen. Erg blij mee.

Diana

Mooi pakket geleverd conform afspraak. Netjes. de toegezegde cadeaubon heb ik echter nooit meer iets van vernomen. Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon.

Theater Traxx

Mooie pakketten voor een mooie prijs en op tijd geleverd!

Sandra

Mooie pakketten, op tijd bezorgd

Rick

Ondanks onze last minute bestelling zeer snel en goed geleverd ondanks de december drukte. Top.

TSO

Pakketten hebben een prima prijs/kwaliteit verhouding. Levering volgens afspraak. Helaas ontbrak in één pakket het groeipapier met bloemzaadjes, anders was de beoordeling (nog) beter geweest.

Petra

Pakketten waren top, iedereen tevreden. Goede site, goede ervaring, goede prijskwaliteit. Goede artikelen zoals tosotappaart, goed merk.

Sebas

Perfect voor elkaar, keurig en op tijd bezorgd en een mooie inhoud van het pakket.

Thom

Ruime keuze in pakketten, de inhoud en de prijs was prima. Volgens afspraak netjes op tijd geleverd voor herhaling vatbaar bij ons

Jolanda

Ruime keuze uit kerstpakketten. Pakketten met echt bruikbare artilkelen. Na de uitreiking zeer positieve reacties van de werknemers ontvangen