Ruime keuze, verschillende prijsklassen, goede communicatie
Anja
Site duidelijk, bestellen simpel, goed op de hoogte gehouden van levering, pakketten zeer goed. 2020 bestellen we zeker weer!
Jacqueline
Snelle levering op afgesproken datum ruime keuze zeer handig
Lilian
Toegezegde creditering en betaling daarvan ging snel. Bij 3 zendingen niet een toegezegd cadeau/bon ontvangen/gezien
Hans
Van het begin af aan goed begeleid bij wat verwacht kon worden en wanneer. Prima service.
Kas
Vlug en professioneel geholpen, heel erg tevreden!
Gerwin
Volgend jaar weer wat een service
Sasja
Voor het eerst met mijn bedrijf gekozen om onze klanten een kerstpakket te geven. Spannend want je wilt dat het perfect is. In al mijn onzekerheid gebeld want ik hou toch erg van persoonlijk...Voor het eerst met mijn bedrijf gekozen om onze klanten een kerstpakket te geven. Spannend want je wilt dat het perfect is. In al mijn onzekerheid gebeld want ik hou toch erg van persoonlijk contact. Super geholpen en meteen besteld. Alle pakketten waren snel binnen en we kregen te gekke reacties terug van onze klanten. Dus samen met jullie heb ik mijn bedrijf positief of de markt gezet en daar zijn we blij mee. Tot december maar weer want dat bestel ik zeker weer :-) groetjes Sasja Brouwers - Sasja Entertainment 🎵
Ron
We doen het nu voor het 2de jaar en het is super! Eigen webshop en veel keuze! Ook als je er niet van houdt, kun je jouw pakket aan een goed doel schenken.
Mieke
We hadden een opmerking naar aanleiding van onze kerstpakketten , dit is naar tevredenheid opgelost goede communictie /levering.