Ron

We doen het nu voor het 2de jaar en het is super! Eigen webshop en veel keuze! Ook als je er niet van houdt, kun je jouw pakket aan een goed doel schenken.

Mieke

We hadden een opmerking naar aanleiding van onze kerstpakketten , dit is naar tevredenheid opgelost goede communictie /levering.

Marc

Wij bestelden 3 soorten pakketten m.n.heren ,dames & flex. werkers. er werd naar ons gebeld met de vraag het goed in de gaten te houden m.b.t.. leverdatum. De pakketten kwamen van verschillende... Wij bestelden 3 soorten pakketten m.n.heren ,dames & flex. werkers. er werd naar ons gebeld met de vraag het goed in de gaten te houden m.b.t.. leverdatum. De pakketten kwamen van verschillende locaties. Alles is goed gegaan dus op tijd binnen. Dat geeft toch een heerlijk gevoel. Dank hiervoor.

Saeina

Wij waren een beetje laat met bestellen. Maar was geen enkel probleem. We hadden het super snel binnen. Mooie pakketten? De pakketten moesten bezorgd worden op ons woon adres in een smalle straat.... Wij waren een beetje laat met bestellen. Maar was geen enkel probleem. We hadden het super snel binnen. Mooie pakketten? De pakketten moesten bezorgd worden op ons woon adres in een smalle straat. Bezorger kwam met een vrachtwagen. Geen geklaag en super vriendelijk. Volgend jaar bestellen wij weer hier!

Anna

Wij zijn erg tevreden.. top service! 2020 gaan we zeker weer gebruik maken van kerstpakkettenidee.nl

Esther

Alles volgens afspraak. Ik vond het alleen jammer dat er werd gemeld dat de pakketten niet voor je gereserveerd worden in afwachting van de betaling. Daar werd ik een beetje zenuwachtig van... Alles volgens afspraak. Ik vond het alleen jammer dat er werd gemeld dat de pakketten niet voor je gereserveerd worden in afwachting van de betaling. Daar werd ik een beetje zenuwachtig van aangezien dat bij ons bedrijf altijd minimaal een week duurt en de kerst snel naderde... Nadat de betaling was gedaan werden de pakketten snel geleverd, gelukkig nog op tijd.

Mirjam

Makkelijk te bestellen en goed bereikbaar. Duidelijk in de communicatie over de levertijd en ze kwamen zelfs een dag eerder leveren! Heel prettig zaken doen! Prijs kwaliteit ook in goede verhouding.

Terpstra

Mooie site met een ruim en gevarieerd aanbod van pakketten. de bestelling verliep gemakkelijk en de levering evenzo, stipt en de pakketten zagen er mooi uit.

angelique

Ongelofelijk slecht. Eerste bestelling ging goed, maar de nabestelling is echt ongelofelijk slecht afgehandeld. Op 5 December besteld om dit nog in de week van 13 December te krijgen, verschillende... Ongelofelijk slecht. Eerste bestelling ging goed, maar de nabestelling is echt ongelofelijk slecht afgehandeld. Op 5 December besteld om dit nog in de week van 13 December te krijgen, verschillende keren gevraagd om een levertijd maar geen reactie. Toen uiteindelijk het bericht gehad dat de betaling nog niet was ontvangen, op 17 December een nieuwe betaallink ontvangen, dezelfde dag nog betaald. Op de vraag wanneer er geleverd zou worden weer geen reactie, 19de bevestiging gehad dat de betaling is binnengekomen, maar nog steeds geen leverdatum. 20 December staat op de site dat alles is uitverkocht, maar na meerdere telefoontjes waarbij ik niet teruggebeld werd op 24 December te horen gekregen dat alles is uitverkocht en de betaling teruggestort wordt, er wordt niet meegedacht voor een oplossing, de boodschap in andere woorden: we vinden het vervelend maar zoek het zelf maar uit op 24 December... Nooit meer.

Ivan

We kochten voor het eerst een kerstpakket bij jullie. Er waren enkele strubbelingen (onze eerste keuze bleek uiteindelijk uitverkocht) maar alles werd vlot opgelost. De pakketten kwamen nog net op... We kochten voor het eerst een kerstpakket bij jullie. Er waren enkele strubbelingen (onze eerste keuze bleek uiteindelijk uitverkocht) maar alles werd vlot opgelost. De pakketten kwamen nog net op tijd toe. De reacties van onze medewerkers was erg positief.