Fatma

Eerste keer op deze manier een bestelling gedaan. Super geholpen! Was tot grote ramp 2 pakketten vergeten en deze na een aantal dagen later besteld, toch op dezelfde dag geleverd!
En de...
En de chauffeur alles nog naar boven gedragen. Super bedankt!

Paul

Gemakkelijke website en zeer prettige communicatie met Kerstpakketten idee. Onze mooie kerstpakketten zijn keurig op de afgesproken dag geleverd. Ons personeel zal blij zijn!

Diana

Goede website waarbij jezelf kunt kiezen wanneer je pakket komt. Netjes afgeleverd. Wij zijn helemaal tevreden. Wij wensen iedereen een fijne kerst

J.

Grote keuze, afleveren op datum die je wenst en wordt netjes op de hoogte gehouden.

jacqueline

Makkelijk te bestellen goed afgeleverd en met pallet en al in berging gezet top

Susan

Goede en zeer snelle service. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden ben.

Agnes

Nadat de bestelling binnen was gekomen en de chauffeur weg was, kwam ik 1 pakketje te kort. Gemaild en er werd gelijk actie genomen. 2 dagen later werd er alsnog een pakketje geleverd. Top! Iedereen... Nadat de bestelling binnen was gekomen en de chauffeur weg was, kwam ik 1 pakketje te kort. Gemaild en er werd gelijk actie genomen. 2 dagen later werd er alsnog een pakketje geleverd. Top! Iedereen bij ons nu blij!

J.

Het bestellen van deze pakketten en aanleveren ging erg goed. Helaas was er wat miscommunicatie van beide kanten maar ook dit is super opgelost. Echter blijken de cadeaukaart pakketten iets minder,... Het bestellen van deze pakketten en aanleveren ging erg goed. Helaas was er wat miscommunicatie van beide kanten maar ook dit is super opgelost. Echter blijken de cadeaukaart pakketten iets minder, de wikkels zijn goed, maar omdat wij een kaartje erin wilde doen kwamen wij erachter wat je normaal dus niet door hebt. Bijna alle doosjes zijn niet goed gevouwen, beschadigd, niet goed aangedrukt, zit nog afval in. Hier zouden wij niet achter zijn gekomen, tenzij onze collega's dit zou hebben gezegd.

Marlies

Toevallig bij de website uitgekomen! En ben blij dat de bestelling goed, snel en naar verwachting is gegaan. Ook de communicatie was prima!

Theo

Eerste keer via website de kerstpakketten besteld, zeer tevreden na afloop. De bestelling en levering liep gesmeerd, volgend jaar weer.