Het bestellen van deze pakketten en aanleveren ging erg goed. Helaas was er wat miscommunicatie van beide kanten maar ook dit is super opgelost. Echter blijken de cadeaukaart pakketten iets minder,...Het bestellen van deze pakketten en aanleveren ging erg goed. Helaas was er wat miscommunicatie van beide kanten maar ook dit is super opgelost. Echter blijken de cadeaukaart pakketten iets minder, de wikkels zijn goed, maar omdat wij een kaartje erin wilde doen kwamen wij erachter wat je normaal dus niet door hebt. Bijna alle doosjes zijn niet goed gevouwen, beschadigd, niet goed aangedrukt, zit nog afval in. Hier zouden wij niet achter zijn gekomen, tenzij onze collega's dit zou hebben gezegd.
Stijn
Voor deze kerst een grote hoeveelheid kerstpakketten besteld. Deze zijn keurig op tijd geleverd. Echter waren vijf kerstpakketten gesneuveld. Vervolgens hiervoor contact opgenomen en het verhaal...Voor deze kerst een grote hoeveelheid kerstpakketten besteld. Deze zijn keurig op tijd geleverd. Echter waren vijf kerstpakketten gesneuveld. Vervolgens hiervoor contact opgenomen en het verhaal uitgelegd. Hierop werd adequaat gereageerd en krijg vijf vervangende pakketten. Alles is dus naar tevredenheid verlopen, waar ik dan ook erg blij mee ben. Goede en snelle service! Zeker een aanrader.
Suzanne
Professioneel en heel klantvriendelijk. Ons voorkeur kerstpakket was uitverkocht maar door een annulering toch weer beschikbaar gekomen. Gelijk een mail ontvangen dat wij ons kerstpakket van...Professioneel en heel klantvriendelijk. Ons voorkeur kerstpakket was uitverkocht maar door een annulering toch weer beschikbaar gekomen. Gelijk een mail ontvangen dat wij ons kerstpakket van voorkeur dus toch alsnog konden bestellen. :):) Levering ook prima in orde
Saskia
What you see is what you get en de afspraken worden exact nagekomen.
Jade
Het bestelproces verloopt super makkelijk, en de communicatie omtrent bestelling, facturatie en levering is heel duidelijk. De pakketten kwamen op het afgesproken tijdstip binnen en zien er heel...Het bestelproces verloopt super makkelijk, en de communicatie omtrent bestelling, facturatie en levering is heel duidelijk. De pakketten kwamen op het afgesproken tijdstip binnen en zien er heel mooi uit. Ook de inhoud is top! We kijken er al naar uit om volgend jaar opnieuw een pakket uit het grote assortiment uit te kiezen.
Femke
Mijn bestelling kwam zoals afgesproken op tijd binnen. kwaliteit producten zijn hoogwaardig.
Thom
Prima pakketten geleverd, prijs kwaliteit goede verhouding. Levering volgens afspraak netjes op de dag van afspraak. Volgend jaar weer!!
Brigitte
Zeer goede ondersteuning vanuit de organisatie en daardoor een fantastisch idee om medewerkers zelf een keuze te laten maken voor een Kerstattentie. Met het personaliseren van de keuze pagina is het...Zeer goede ondersteuning vanuit de organisatie en daardoor een fantastisch idee om medewerkers zelf een keuze te laten maken voor een Kerstattentie. Met het personaliseren van de keuze pagina is het helemaal áf! Hier wordt iedereen blij van en wat ons betreft zeker een aanrader. Ze doen wat ze beloven en alles ziet er gelikt uit!
Voorst
Zeer goed en snel geholpen. En met een super resultaat! Hier gaan alle werknemers heel blij van worden.