Packaging Donckers

Zeer goed ervaring. Eerst hadden we een probleem met de betaling maar die werd zeer snel opgelost. We werden vriendelijk begeleidt en we kijken al uit naar de aankomst van de pakketten. Eerste keer... Zeer goed ervaring. Eerst hadden we een probleem met de betaling maar die werd zeer snel opgelost. We werden vriendelijk begeleidt en we kijken al uit naar de aankomst van de pakketten. Eerste keer dat we bij dit bedrijf bestellen en tot hiertoe zou ik er een jaarlijkse gewoonte van maken. Zeker aangeraden.

nel's bloemen

Dit is mijn eerste keer dat ik hier bestel, maar de bestelling ging heel eenvoudig en op een hele prettige manier

SGEF

Het contact is zeer prettig en ze hebben ons goed geholpen. Ze denken mee en ook denken ze vooruit. Dus tot zover kan ik zeggen dat dit wat mij betreft een bedrijf is wat wij zouden aanraden.

Oonincx Scheepsonderhoud BV

Wat een topservice! Kerstpakketten IDEE heeft ten eerste mooie pakketten in hun assortiment. Met een duidelijke website is er per budget iets moois uit te kiezen om als blijk van waardering uit te... Wat een topservice! Kerstpakketten IDEE heeft ten eerste mooie pakketten in hun assortiment. Met een duidelijke website is er per budget iets moois uit te kiezen om als blijk van waardering uit te delen.
Ten tweede denkt Kerspakketten IDEE met je mee, voor wat betreft het op tijd leveren van de pakketten. Super fijn!

Dierenambulance brabant noord- oost

Ik ben super behandelt en de levering was super goed.Dit was de eerste keer dat ik het zo besteld had maar volgend jaar ga ik weer hierheen een echte aanrader en de chauffeur was erg vriendelijk

WKK Nederland BV

Bestelling en levering is prima verlopen, kreeg alleen een aanmaning op het moment dat de levering zou plaatsvinden, terwijl er keurig op tijd betaald was. Dit was een beetje een vreemde actie.

olam cocoa bv

Betrouwbaar bedrijf volgens afspraak precies op tijd geleverd volgend jaar gaan we weer hier bestellen.

Diana Bekelaar namens Scauting Hoogeveen/Assen/Hurdegaryp/Tjalleberd

Na het bestellen van de kerstpakketten is de betaling overgemaakt, deze kwam via het betalingsverkeer bij jullie niet op de dag zelf binnen, te laat. Kerstpakketten weg, paniek. Gebeld met een... Na het bestellen van de kerstpakketten is de betaling overgemaakt, deze kwam via het betalingsverkeer bij jullie niet op de dag zelf binnen, te laat. Kerstpakketten weg, paniek. Gebeld met een medewerker, die mij ontzettend goed heeft geholpen. Hij heeft het uitgelegd en daarna was deze medewerker zo attent en hebben samen een soortgelijk pakket uitgezocht. een datum afgesproken wanneer het bezorgd zou worden en qua betaling werd het ook geregeld aangezien we het al betaald hadden was er ook een zekerheid. Netjes is alles bezorgd op de afgesproken dag en het pakket ziet er keurig uit. We zijn erg blij en alle medewerkers straks vast ook.

Sanitas Huisartsen

Alles netjes geregeld en heel goed geholpen aan de telefoon met mijn vragen. Tijdige levering!

Zwemschool Sandra

Zeer tevreden over de de service en klantvriendelijkheid bij het bestellen van meerdere orders.