Fruitcompany Malden

Wij hebben een positieve ervaring met dit bedrijf, makkelijk te bestellen, goede informatie en de afgesproken tijd en dag geleverd.
Kwaliteit van de pakketten ook goed.

Klantvriendelijk bij telefonisch contact

Voor het eerst voor mijn personeel kerstpakketten besteld. Het aanbod op de site is overweldigend. Ik werd wel getriggerd door het verrassingspakket dat zo meldde de toelichting "elk jaar weer een... Voor het eerst voor mijn personeel kerstpakketten besteld. Het aanbod op de site is overweldigend. Ik werd wel getriggerd door het verrassingspakket dat zo meldde de toelichting "elk jaar weer een populaire keus is en de waarde van de inhoud beduidend hoger ligt dan de aankoopprijs." Na openen bleek dat nogal een tegenvaller: een wokpan met wat basisartikelen van een onbekend B-merk voor laten we zeggen een nasi-maaltijd voor 3 personen. Tevens bleken de Japanse knabbels ondanks een normale versheidsdatum taai/slof te zijn. Niet alleen in mijn pakket maar ook in die van mijn medewerkers. Kortom achteraf een teleurgesteld gevoel, pakket voldeed niet aan de verwachtingen. Normaal ben ik geen klager maar ik was al van plan u te mailen dus deze feedbackvraag komt op het goede moment.

zie de sterretjes

Geachte heer Dam,
Hartelijk dank voor uw review.
Geachte heer Dam,
Hartelijk dank voor uw review.
Wij vinden het jammer dat het pakket niet aan uw verwachtingen voldeed al is het prijstechnisch wel kloppend. Wij hopen u toch aankomend seizoen weer te mogen verwelkomen. Vanaf september staan weer alle pakketten online en als u tijdig onze collectie zou kunnen bekijken dan is er volop keus. Het zou dan, denken wij, aan te raden zijn om te kiezen voor een pakket waarvan u de inhoud vooraf kunt inzien, want het is ook voor ons teleurstellend als een klant niet tevreden is met hetgeen zij ontvangen. Wij hopen u aankomend seizoen naar tevredenheid te mogen bedienen.

Alles was prima in orde. Minpuntje: de chauffeur die de pallet met pakketten bracht, nam aan dat wij het zelf naar boven zouden brengen. Mijn collega heeft uitgelegd dat zij daar fysiek niet toe in... Alles was prima in orde. Minpuntje: de chauffeur die de pallet met pakketten bracht, nam aan dat wij het zelf naar boven zouden brengen. Mijn collega heeft uitgelegd dat zij daar fysiek niet toe in staat was, dus heeft hij de pallet boven gebracht.
Het zou prettig zijn als de lege pallet dan ook weer meegenomen wordt of naderhand opgehaald.

Contact met dame aan de telefoon was heel vriendelijk.

Geachte mevrouw De Lorijn,
Hartelijk dank voor uw review!
Geachte mevrouw De Lorijn,
Hartelijk dank voor uw review!
Wat fijn dat de chauffeur toch de pallet naar boven heeft gebracht. In verband met tijdsplanning van de vele afleveringen en de belasting van de chauffeur worden pakketten normaliter geleverd op de begane grond. Omdat de meeste ontvangers niet direct de pallet af stapelen, wordt er vervoerd op one-way-pallets, dat betekent dat er afgesproken is met de vervoerder om de pallet(s) niet mee retour te nemen. In dit geval natuurlijk lastig, dat begrijpen we, onze excuses hiervoor.

Was pakket was perfect. Zaten lekkere en mooie artikelen in!
Volgend jaar weer

Van Staveren Begrafenisverzorging

Prima bedrijf, ga zo door

Optijd leveren, snelle reacties

Nadia van der Vlies

Matige klantenservice toen ik belde over pakketten die te laat waren

De doos inhoudelijk hartstikke goed

Beste Nadia,
Dank voor je review.
Beste Nadia,
Dank voor je review.
Wij hebben de klacht teruggezocht en de drie pakketten zijn inderdaad een dag te laat gearriveerd. Onze logistiek manager heeft u hierover gesproken en wij hebben u naar aanleiding daarvan een financiële compensatie gegeven m.b.t. de vervoerskosten. Wij betreuren het dat u deze afhandeling niet correct vindt.

Patrick de Waal Schilderwerken

Geachte heer de Waal, beste Patrick,
Geachte heer de Waal, beste Patrick,
Alleerst dank voor uw feedback! Wehebben kennis genomen van het feit dat u onze reactietermijn niet voldoende heeft bevonden. Dat betreuren wij natuurlijk. Kun u wellicht specifieker aangeven wat er niet goed was. We hebben op de onderstaande manier met u gecommuniceerd.
17-01-2019 10:23
zou u zo vriendelijk willen zijn ons te beoordelen?
29-11-2018 08:26 Betaling ontvangen
Nieuwe Offerte aanvraag
We horen graag van u!

Betonbedrijf Broersma

Keurig volgens afspraak geleverd

Ze doen wat ze beloven en vlotte afhandeling

Technical Systems BV

Goed service en bestelgemak. Alles zonder schade afgeleverd op goed adres.

Leuk contact

Dirix Elsloo BV

Lekker snel en makkelijk geregeld en alles besteld. Zoals de foto’s op de website zijn ook de pakketten. Ook qua prijs zijn ze goedkoop. Bestelling is netjes op de gewenste datum geleverd. Fijn... Lekker snel en makkelijk geregeld en alles besteld. Zoals de foto’s op de website zijn ook de pakketten. Ook qua prijs zijn ze goedkoop. Bestelling is netjes op de gewenste datum geleverd. Fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Makkelijk en snel besteld. Offerte snel in huis en via de site alles makkelijk te regelen