Werkgever

Goede service, slechte kwaliteit etenswaren.

Snel en flexibele service

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw review.
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw review.
Graag zouden wij van u vernemen wat er niet goed was aan de fooditem(s). Het is uiteraard niet de bedoeling dat u prachtige kerstpakketten uitdeelt en dan excuses moet maken, wij vinden dat heel erg vervelend en schrikken hier van. Graag zouden wij dan ook vernemen wat er precies mis was zodat wij met u tot een oplossing kunnen komen. Onze excuses voor de overlast!!

M. Lam / VUmc

Prima contact, levering ging goed zoals afgesproken

levering verliep goed

Voor het eerst gebruik gemaakt van de kerstpakkettenplaza. Zeer goed bevallen. Snelle reactie op vragen en pakketten waren ook daadwerkelijk zo gevuld zoals op website beschreven was.

zie beschreven bij ervaring

Crombach

In enkele pakketten ontbrak er 1 onderdeel welke wel op de doos stond, dit was vreemd.
Voor de ontvanger en voor ons was het een vervelende situatie.

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Geachte heer Crombach,
Ten eerste dank voor uw review.
Geachte heer Crombach,
Ten eerste dank voor uw review.
Graag zouden wij van u vernemen wat er uw inziens in de pakketten ontbrak. Wij zijn erg benieuwd, omdat uw order uit 'standaard' Rituals pakketten bestaat, die geleverd worden in de Rituals verpakking (doos). Mocht u foto's hebben of andere specifieke informatie, dan gaan wij daar direct mee aan de slag en wordt het uiteraard opgelost! Wij vernemen graag van u.

2 x pakketten met schade ontvangen. Laatste keer netjes opgelost

oplossen van schade aan een kerstpakket

Ted Herraets

groot assortiment

Gewoon goed, nette service, alles volgens afspraak.

Een goede ervaring met dit bedrijf gehad. Makkelijk besteld en geleverd op de beloofde dag.

Gewoon goed.

geen idee

Klantvriendelijk, snelle levering, duidelijke correspondentie

klantvriendelijk duidelijk en snel