Duidelijke snelle service. Erg vriendelijk geholpen. We hadden een bestelling geplaatst en we kregen meteen bericht dat de voorraad nog net voldoende was, dus of we de bestelling meteen wilde... Duidelijke snelle service. Erg vriendelijk geholpen. We hadden een bestelling geplaatst en we kregen meteen bericht dat de voorraad nog net voldoende was, dus of we de bestelling meteen wilde bevestigen zodat ze zeker het aantal voor ons zouden kunnen reserveren. Helemaal top. Ook de levering is vlot verlopen.

Het feit dat ze meteen even belde na onze bestelling om ons te informeren dat de hoeveelheid nog net voldoende was, vond ik erg goed. Ze adviseerde ons om direct de bestelling af te ronden om zo de... Het feit dat ze meteen even belde na onze bestelling om ons te informeren dat de hoeveelheid nog net voldoende was, vond ik erg goed. Ze adviseerde ons om direct de bestelling af te ronden om zo de hoeveelheid voor ons te reserveren.

Goede, klantvriendelijke service

Sparex Ltd. Vestiging Holland BV

Bestellingen worden precies op tijd geleverd, erg vriendelijke klantenservice.

Toen wij een pakket moesten nabestellen werd er echt werk van gemaakt om dit nog op tijd te kunnen leveren.

Olympia Uitzendbureau

Prima! Snel schakelen en geen probleem om de pakketten eerder af te leveren. Levering ook precies als afgesproken.

Snel contact en persoonlijk. Een afwijking is goed opgepakt en die aandacht vond ik prettig.

Ik zag nergens staan waar ik een tekst kon invoeren voor een kaartje. Ik heb dat in een veldje gedaan en dacht "op hoop van zegen". Bij het pakket zat een handgeschreven kaartje! Dat vond ik super... Ik zag nergens staan waar ik een tekst kon invoeren voor een kaartje. Ik heb dat in een veldje gedaan en dacht "op hoop van zegen". Bij het pakket zat een handgeschreven kaartje! Dat vond ik super opgepakt. Hierdoor ervaar je als klant aandacht!

Annelie Korver / Laan Flora Facilities

De kerstpakketten zijn goed en op tijd aangekomen, dit is naar alle tevredenheid.

NetWyse ASP B.V.

Goede informative op website
Duidelijk produktbeschrijving
Helder bestelprocess
Levering op tijd

Duidelijke beschrijving produkten, helder bestelproces, goede levering en tevreden werknemers

Goede, klantvriendelijke service.

Goed.