Bestellen en vriendelijkheid was goed.
de bestelde pakketten vielen erg tegen.

Zie beoordeling

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Geachte heer Kromhof,
Geachte heer Kromhof,
Ik heb u zojuist trachten te bereiken, helaas zonder resultaat. U heeft 5 soorten kerstpakketten besteld, echter allen zonder rollade (ook niet op de foto). Wellicht heeft u elders nog kerstgeschenken besteld. Ik wil u vriendelijk vragen ons een bericht te zenden op info@kerstpakkettenplaza.nl zouden we kunnen nakijken wat er aan de hand is. Ik hoor graag van u! Met vriendelijke groet, Merijn Kokke

Agripersoneel

Korte lijnen en duidelijke afspraken

Je kunt erg makkelijk even bellen als iets niet duidelijk is en er word met je mee gedacht

jh techniek

Zeer prettig

Tegoed bonnen gekozen bij WeekendjeWeg.nl. Deze werden niet verzonden, ondanks herhaaldelijk bemiddelen van jullie kant. Uiteindelijk is het toch goed gekomen.

Bij problemen wordt er vrijwel direct contact met je opgenomen. Ik vond dat erg prettig.

Prima!

Telefonisch ook op maat nog wat mogelijk!

Zeer goed

Mooie overzichtelijke website

Geweldig bedrijf, heel duidelijk en de communicatie is prima.
Ons personeel was erg blij met het kerstpakket, en het zal er ook geweldig uit. Bedankt!!!

Communicatie was prima, erg vriendelijk. Echte aanrader.

bouwbedrijf mulders

Goed.

nvt

Eerste kennismaking is goed bevallen.

Zie boven.