Geweldig correcte ervaring, alles precies volgens opdracht uitgevoerd en geleverd. Geen moeite te veel ! Klantvriendelijkheid een voorbeeld voor veel bedrijven !

Zeer grote klantvriendelijkheid, snel en efficient, geen moeite te veel bij wijzigingen, etc.

nee

ben tevreden met de hoe de bestelling is verlopen

Zeer goed en erg hulpvaardig

goed

5 kerstpakketten besteld en laten bezorgen op 3 nederlandse en 2 belgische adressen

leuk dat er aan het goede doel wordt gedoneerd. Past goed bij de kerstgedachte

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Hartelijk dank voor uw review! U heeft een juist excelsheet aangeboden met verschillende ontvangers, wij zullen dan ook zeker gaan uitzoeken hoe het mogelijk is dat de etiketten op dezelfde 't.a.v.... Hartelijk dank voor uw review! U heeft een juist excelsheet aangeboden met verschillende ontvangers, wij zullen dan ook zeker gaan uitzoeken hoe het mogelijk is dat de etiketten op dezelfde 't.a.v. naam' zijn aangeboden. Op dit moment staan wij voor een raadsel daar dit een geautomatiseerd proces is. Onze oprechte excuses!

Uitstekend geregeld, snelle service

zoals wordt verwacht

Alles correct

Ik heb prima ervaringen met Kerstpakkettenplaza. Zeer vriendelijk en duidelijk, directe terugkoppeling naar aanleiding van bestelling en levering op de afgesproken datum.