Janson

Levering was niet op tijd , 3 dagen later als afgesproken , zelf moeten bellen wanneer het het geleverd werd

Geen id

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Wat vervelend om te horen! We gaan dit tot op de bodem uitzoeken, want dit is niet zoals het zou moeten gaan. Als er vertraging is dan dienen we deze informatie voor handen te hebben en tijdig te... Wat vervelend om te horen! We gaan dit tot op de bodem uitzoeken, want dit is niet zoals het zou moeten gaan. Als er vertraging is dan dienen we deze informatie voor handen te hebben en tijdig te delen! Onze excuses!

Rijkswaterstaat

De verzending van de pakketten ging helemaal verkeerd. Verkeerde plaatsnamen bij de pakketten. Fout van het verzendbedrijf maar ik had wel het gevoel dat ik met 2 bedrijven te maken had, ipv met 1... De verzending van de pakketten ging helemaal verkeerd. Verkeerde plaatsnamen bij de pakketten. Fout van het verzendbedrijf maar ik had wel het gevoel dat ik met 2 bedrijven te maken had, ipv met 1 bedrijf die alles voor mij regelt.

Groot assortiment

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Wat vervelend om te horen! We nemen het mee in onze evaluatie en gaan ermee aan de slag! Onze excuses voor het ongemak.

Apt Extrusions BV

Snelle reactietijd, niet duidelijke website met bestellen, wel goed opgelost. Wel elk jaar een aantal pakketten die beschadigs worden geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhoduign

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Wat vervelend om te horen! Ik wil u vriendelijk vragen om een mail te zenden aan klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl - Transportschade is en blijft erg vervelend en lastig te voorkomen - graag... Wat vervelend om te horen! Ik wil u vriendelijk vragen om een mail te zenden aan klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl - Transportschade is en blijft erg vervelend en lastig te voorkomen - graag leren we hiervan - onze medewerkers pakken het z.s.m. op en zullen zorg dragen voor een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Hanaro Europe BV

We hebben meerdere malen bij u besteld. Dit jaar werden de pakketten te laat geleverd en we hebben daar geen bericht over gehad. Bovendien waren meerdere dozen helemaal vervuild, zwarte stof op... We hebben meerdere malen bij u besteld. Dit jaar werden de pakketten te laat geleverd en we hebben daar geen bericht over gehad. Bovendien waren meerdere dozen helemaal vervuild, zwarte stof op buitenkant.

Duidelijk overzicht op internet

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Wat vervelend om te horen! Ik wil u vriendelijk vragen om een mail te zenden aan klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl - onze medewerkers pakken het z.s.m. op en zullen zorg dragen voor een passende... Wat vervelend om te horen! Ik wil u vriendelijk vragen om een mail te zenden aan klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl - onze medewerkers pakken het z.s.m. op en zullen zorg dragen voor een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Cross Point B.V.

Tevreden tot het moment dat er een probleem bij de levering opgelost moest worden.

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

Wat vervelend om te horen! Ik wil u vriendelijk vragen om een mail te zenden aan klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl - we leren graag van uw ervaring - onze medewerkers pakken het z.s.m. op en... Wat vervelend om te horen! Ik wil u vriendelijk vragen om een mail te zenden aan klantenservice@kerstpakkettenplaza.nl - we leren graag van uw ervaring - onze medewerkers pakken het z.s.m. op en zullen zorg dragen voor een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak.

Bestratingsbedrijf Klazienaveen BV

Komt heel goed over, ziet er mooi uit, prijs in verhouding met pakket hoog

foto op website ziet er mooi uit

J.maas

Doet wat het belooft

R.B.M. BENELUX

Na een paar jaar te bestellen nu slechte ervaring gehad.

Ruime keuze

Soyyigit Group

We hebben 2 verschillende kerstpakketten besteld, waarvan op de kleine pakketten prijs van het pakket vermeld stond. Dit is ongelooflijk vernederend. Contact opgenomen met het bedrijf en we kregen... We hebben 2 verschillende kerstpakketten besteld, waarvan op de kleine pakketten prijs van het pakket vermeld stond. Dit is ongelooflijk vernederend. Contact opgenomen met het bedrijf en we kregen alleen maar een 'sorry' te horen!

Reactie Kerstpakkettenplaza.nl:

We hebben inderdaad uw melding ontvangen en onze logistieke afdeling gevraagd dit te onderzoeken. Het blijkt een orderpickcode te zijn, die zeer onfortuinlijk lijkt op een prijs. We zijn inderdaad... We hebben inderdaad uw melding ontvangen en onze logistieke afdeling gevraagd dit te onderzoeken. Het blijkt een orderpickcode te zijn, die zeer onfortuinlijk lijkt op een prijs. We zijn inderdaad op deadline niet in staat (geweest) dit op te lossen en hebben u derhalve inderdaad onze excuses aangeboden. Aankomende periode zullen wij nader contact zoeken en gezamenlijk kijken naar een passende oplossing.

Mediakracht.nl

Perfect!

Prijs kwaliteit en de snelheid van bezorgen