mevrouw Haklander, beste Marianne

Pakket valt erg tegen en slechte afhandeling van klachten

Kan er geen één noemen

Geachte mevrouw Haklander,
Geachte mevrouw Haklander,
Dank voor uw review. Terugkijkend naar de communicatie is het zeer spijtig te noemen dat u niet tevreden bent en wij begrijpen dat. Wij zien dat er meerdere keren om een reactie is gevraagd vanuit uw organisatie, op 10 en 11 december, en zien daarnaast dat wij de reactie steeds weer opnieuw hebben gegeven aan u en uw collega's. Met uitleg: Zie hieronder de reactie van de fabrikant - Ik heb u deze ochtend om 07.55 reeds een bericht gezonden! - Bij deze nogmaals!
Wij hadden u beter, zeker na de tweede mail, direct kunnen bellen maar er is door de drukte gekozen de uitleg per mail te zenden, onze excuses hiervoor. Wij vinden het oprecht heel vervelend wat er gebeurd is.
Het team van Kerstpakkettenplaza.nl

mevrouw Maas

Goede afspraken

mevrouw Gedink, beste Hilda

Top service en op tijd bezorgd. Maar 1 pakket besteld maar gevoel of ik een grote klant was

Snelle reactie. Meedenken met de klant

mevrouw Van Paridon

1e keer gebruik van gemaakt. Zeer tevreden.

Het pakket is prima in de smaak gevallen, keurig verpakt in stevige doos

Schaapherder

Erg tevreden over de levering en het pakket zelf

Goed pakket voor prima prijs

Sami Bentaya / Teleconverse

Positief

Overzichtelijk

Geachte mevrouw Bentaya,
Geachte mevrouw Bentaya,
Dank voor uw review. Inderdaad was het spannend met bezorgen dit jaar. Veel transporteurs en de post waren overbelast - gelukkig is het nog op tijd goed gekomen. Ik zie ook dat we in de drukte wat minder snel hebben gereageerd dan dat u van ons mag verwachten. We nemen uw opmerking mee in de evaluatie en kijken of we dit probleem voor de toekomst kunnen voorkomen.

mevrouw de Wert, beste Margareth

Fijne contacten, meedenken met de klant; kortom; prima ervaring!

Klant contact heel goed, snel en plezierig!

Beste Margareth,
dank voor je review, we gaan kijken of we in een versneld tempo de site kunnen verbeteren zodat deze beter bij de wensen zal aansluiten.
Team...
Beste Margareth,

Stichting de Waterakkers

Fijne ervaring. Juiste spullen op de juiste dag geleverd. Fijne klantenservice.

Leuk assortiment. Werd overzichtelijk aangeboden. Goede service qua levering.

Geachte heer Staats,
Dank voor uw review. We nemen uw opmerking mee in de evaluatie en gaan bekijken of we nog duidelijker kunnen communiceren.
Team...
Geachte heer Staats,

heer Linden

pakket op site te zien , wordt ook zo geleverd

Geachte heer Van der Linden,
Geachte heer Van der Linden,
Dank voor u review. U review scoort op meerdere onderdelen een onvoldoende. Dat vinden we meer dan vervelend. Kun u ons een mail zenden met de details van uw bevindingen, zodat we de door u opgedane ervaring voor de toekomst kunnen verbeteren?
Alvast dank voor uw moeite en excuses voor het ongemak.

mevrouw Van Straaten

Uiteindelijk niet blij.

Het door ons uitgezochte pakket was prima.

Geachte mevrouw Van Straaten,
Geachte mevrouw Van Straaten,
Wat jammer dat het vervangende pakket niet aan uw verwachting heeft voldaan. We nemen dit mee in de evaluatie en gaan zorgen dat dit soort zaken niet meer kunnen voorkomen.