Assortiment
Kwaliteit verpakking
Kwaliteit pakket/geschenk

n.v.t.

Mooi systeem om online je kerstgeschenk uit te zoeken.

Geen idee

Kado bonnen die in de buurt uitgegeven kunnen worden. Dus niet in bv. Brabant.

Mr X

Jaarlijks mag ik hier een kerstgeschenk uitkiezen

sandra van der plas

Nvt

voor ieder wat wils

sommige kado kaarten blijven maar een jaar geldig, die van mij van vorig jaar dus verlopen...
ook omdat hij niet in de beurt was in te leveren verdwijnt het snel uit je gedachten,
hij...
hij stond geldig tot 2 december ook dat klopt dan natuurlijk niet, wij krijgen het kersgeschenk net voor de kerst en zelf in januari uitgezocht dus dat zou dan vanaf die datum in moeten gaan...
niet dus

Marjan

Nvt

niet echt naar gekeken

Happy

Blij met deze manier vam cadeaus al zou ik komend jaar graag de verbeterpunten terugzien die ik hierboven aangegeven heb.
Vr. Gr. Happy

Zelf keuze mogelijkheden. Fijn nu ook met bijbetalen kon.

Goedkoper maken. Ik wou de startaccu autoset kiezen maar dan moest ik naast de punten nog 65.00 bijbetalen. Via google dat merk en apparaat gezocht bleek daar de gewone prijs slechts 49.95 te zijn.... Goedkoper maken. Ik wou de startaccu autoset kiezen maar dan moest ik naast de punten nog 65.00 bijbetalen. Via google dat merk en apparaat gezocht bleek daar de gewone prijs slechts 49.95 te zijn. Dat is stuk goedkoper en vind ik niet eerlijk. 15.00 duurder plus de punten.
Idee voor komend jaar cadeaubonnen. Bv van fashioncheque, Rituals, bol.com, boekenbon, bioscoop ed. En met bijbetalen realistischer en gelijkwaardig waarde winkel.

Brabant Water

Bedrijf leverde precies wat je verwacht: gemakkelijk online een kerstpakket bij elkaar kiezen

Goed overzicht op de website en gemakkelijk te bestellen

Website gaf foutmeldingen toen ik na een tijdje ingelogd staan (op iPad) weer verder wilde bestellen. Dit bleef toen ik opnieuw inlogde. Pas de volgende dag kon ik toen opnieuw mijn bestelling... Website gaf foutmeldingen toen ik na een tijdje ingelogd staan (op iPad) weer verder wilde bestellen. Dit bleef toen ik opnieuw inlogde. Pas de volgende dag kon ik toen opnieuw mijn bestelling ingeven.

Klaas Zondervan / Waternet

Afspraak wordt vlot nagekomen.

De waardebon, die je kunt besteden in andere web shops

wellicht meer keuze in het aanbod.