Assortiment
Kwaliteit verpakking
Kwaliteit pakket/geschenk

anoniempje

Kerstgeschenk 2018

Het is erg leuk dat je de punten uit kan geven aan verschillende producten in plaats van voor maar 1 product

In de rituals box zat er een geopende verpakking. Deze heb ik weggegooid. Het was duidelijk dat deze gebruikt was door anderen. Misschien was het een tester in de winkel.

Tip: meer...

Tip: meer cadeaubonnen voor bijv. bol.com of voor coolblue om meer keuze vrijheid te hebben

S.V.

Goed en eenvoudig

Uitzoekgemak is groot.
Voor ieder wat wils.
Handig dat puntenverdeling en resterende punten wordt bijgehouden en goed zichtbaar is.

Betere verpakking. Verpakking is tijdens postverwerking open gegaan.
Twee artikelen licht beschadigd

me

snelle levering

als iets al in een doos zit (wat door de brievenbus past) Waarom dat nog weer verpakken zodat het met de pakketdienst moet?

Klant

Leuke sortering, snelle service

Goede en snelle service nadat ik constateerde dat er 2 items niet in orde waren

Check items, voor zover mogelijk, voor verzenden. Dit voorkomt gedoe met opsturen etc.

???

Goed en snel

In eerste instantie heb ik het verkeerde geschenk ontvangen. Dit is zeer snel opgelost door jullie. Super!

Lonka

Dat je te besteden punten zichtbaar zijn terwijl je bestelt

Email wanneer pakket bezorgd wordt kan eerder verzonden worden. Paar uur van te voren heeft geen toegevoegdecwaarde als je aan het werk bent

Edwina umans

Fijne manier om iets persoonlijks uit te zoeken. Uitgebreid assortiment. Miste wel de luchtjes die er eerder wel waren.

Bestelgemak uitgebreid assortiment.

De merken bij de apparatuur zijn kwalitatief niet zo heel goed. Maar begrijp wel dat het om prijs/ kwaliteit gaat.

Pietje Puk

Veel keus

Vd velden

Simpel en snel besteld.

Bestellen zoeken via het net.

Nee prima zo

Lies