Assortiment
Kwaliteit verpakking
Kwaliteit pakket/geschenk

Saskia

Over het algemeen prima levering.

Zeer snelle levering. Ik kreeg een verkeerd kado en ook dat kon ik kosteloos retourneren en al snel ontving ik het juiste kado.

Ik miste kadobonnen in het assortiment, bijvoorbeeld een tijdschriftenbon of een dinerbon.
Ik vond het aanbod wel groot, maar niet veel leuks voor mezelf er tussen zitten.

Leuk...

Leuk zou zijn een kadobon van Wehkamp of Bol.com of zo. Dan is het aanbod nog groter.

xxx

Supersnelle en goede levering

Overzichtelijk, supersnelle en goede levering

De rituals artikelen waren vorig jaar apart te verkrijgen, dat mistte ik nu, had ik me op verheugd!

m.j.van.klaveren

snelheid

waardecheque voor uitstapjes Omniversum, museumjaarkaart, uiteten enz

HJS

Gemak

H. Klaver

Ervaring is goed!!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Misschien wat meer apartere artikelen.

Bert van Leenen

Zie hierboven!

na het bestellen ontvingen we het cadeau binnen enkele dagen; supersnel!

cadeaus: je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, maar wanneer je al lange tijd een huishouding runt, heb je de meeste spullen al en kom ik altijd op de wijn uit (op zich prima hoor), maar... cadeaus: je mag een gegeven paard niet in de bek kijken, maar wanneer je al lange tijd een huishouding runt, heb je de meeste spullen al en kom ik altijd op de wijn uit (op zich prima hoor), maar meer aparte zaken zou prettig zijn (kaartjes voor bepaalde evenementen bijv.).

Rafel

De supersnelle levering

groter assortiment

Chantal

Makkelijk te bestellen, snel in huis.

Ik mis al twee jaar een beleving. Je kunt nu alleen kiezen uit tastbare producten. Ik had graag een beleving zoals zweefvliegen, dagje uit, theateroptreden, luchtballon, uiteten of iets dergelijks... Ik mis al twee jaar een beleving. Je kunt nu alleen kiezen uit tastbare producten. Ik had graag een beleving zoals zweefvliegen, dagje uit, theateroptreden, luchtballon, uiteten of iets dergelijks terug willen zien.

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben super blij met zo'n mooi kerstpakket, maar dit puur als tip!

LM