Nvt
de collectie iets uitbreiden
Leuk idee om het geschenk zelf te laten kiezen via de webshop
de collectie iets uitbreiden
super makkelijk
fashiongiftcard vervangen door fashioncheque, giftcard is bijna nergens in te wisselen, in Utrecht maar 1 zaak helaas
heb ik niet
ik miste de cadeaubonnen
Bestellen,iets kapot? Belletje en je wordt direct geholpen.?
Assortiment wel behoorlijk,maar moeilijk kiezen als je het meeste al hebt of sowieso niet gebruikt,dan blijft er weinig keuze over.
Service en klantvriendelijkheid
Snelheid van levering
Waardepunten kwamen niet overeen met de waardebonnen.
makkelijk online, uitzoeken , op uur en tijd geleverd, overzichtelijk
assortiment uitbreiden
Xxx
Assortiment wat op de site staat moet ook geleverd worden en geen andere merken.
Artikelen met bv een vacuvin systeem leveren met vacuvinpomp, anders heb je niks aan het vacuvin systeem. Of...
Zie het aantal sterren !
Voorts: de mogelijkheid om je kado te doneren als je niks kunt vinden wat je graag wil hebben!
Zou persoonlijk wat meer keus op prijs stellen en minder supermarkt artikelen zoals kaarsen etc
De diversiteit van producten en kadokaarten. Ben prima geholpen door klantenservice toen ik mijn wachtwoord kwijt was.
We moesten de waardebon binnen 1 maand opmaken, dat was vervelend. Er staan vele (onnodig) DURE produkten op de site.
Mijn kerstpakket was niet compleet. Ik heb een mailtje gestuurd. Kreeg bijna direct een reactie terug. Ik kon mijn pakket gratis terugsturen en kreeg snel een nieuwe. Top!
geen! houden zo die snelle service