Prive

chris gruyters

Bestelling ging vlot en soepel en de kookplaat werd snel geleverd

kookplaat zat netjes verpakt en er zat een goede en duidelijke beschrijving bij hoe deze moet worden aangesloten(indien je dit nodig zou hebben)

C. Treur

Op 7 december 2018 een Sharp vaatwasser gekocht bij inbouwvaatwasserstore. Deze werd keurig bevestigd per email en prachtig op tijd bezorgd. Bij het plaatsen merkte ik dat de deur niet gesloten kon... Op 7 december 2018 een Sharp vaatwasser gekocht bij inbouwvaatwasserstore. Deze werd keurig bevestigd per email en prachtig op tijd bezorgd. Bij het plaatsen merkte ik dat de deur niet gesloten kon worden. CErepair gebeld en deze kwam heel snel en verhielp het probleem. Echter begin januari gaf de machine weer problemen. Dit doorgegeven aan de service-afdeling van de inbouwvaatwasserstore en zij hebben wederom een monteur gestuurd. Vele onderdelen vervangen en de machine deed het weer. Echter een week later weer problemen, een “maandagmorgenapparaat misschien? Weer contact opgenomen met de serviceafdeling van de vaatwasserstore. Deze hebben contact opgenomen met de Sharp importeur. Het resultaat is geworden dat Sharp een nieuwe en zelfs meer uitgebreide machine ging leveren uit coulance voor het ongemak. Dit was het resultaat van de aangename gesprekken met inbouwvaatwasserstore. Alle HULDE voor allen.
Deze store is zeker aan te bevelen.

Duidelijke website. Prima bezorging op afgesproken datum zelfs tijd. Aangename gesprekken met de serviceafdeling en daardoor een adequate oplossing door alle partijen.

Marius Speller

Zeer betrouwbaar en adequaat. Ik had de pech om een nieuwe bauknecht te ontvangen waarmee iets mis was. inbouwvaatwasserstore ging er meteen mee aan de slag. Eerst een monteur langs gestuurd... Zeer betrouwbaar en adequaat. Ik had de pech om een nieuwe bauknecht te ontvangen waarmee iets mis was. inbouwvaatwasserstore ging er meteen mee aan de slag. Eerst een monteur langs gestuurd gekregen waarna snel duidelijk was dat het een fabrieksfout was. Binnen twee weken had ik een nieuwe die door whirlpool monteurs werd langs gebracht en kosteloos werd ingebouwd. Zeer tevreden!

Jelmer

netjes bereikbaar per telefoon

Paul uit de Westhoek

Correcte verwerking en afhandeling bestelling.

Jos Vankan

Inductiekookplaat gekocht.

Duidelijk website, no nonsense, snel geleverd

H.Veenstra/J C Roeper

De service van dhr. Veenstra is super en snel. Wij hadden een probleem met de oven. Dit werd door de fabrikant opgelost. Op mijn vraag of de keuken ook kon worden aangepast - wij wilden de... De service van dhr. Veenstra is super en snel. Wij hadden een probleem met de oven. Dit werd door de fabrikant opgelost. Op mijn vraag of de keuken ook kon worden aangepast - wij wilden de vaatwasser ergens anders - zei de heer Theunis Veenstra: Ik kom meteen wel even. Binnen een half uur monteur! Waar vindt je dat?

De service is zonder meer uitstekend!

PM De Keijzer

Het bestellen en de snelle en keurige aflevering heb ik als zeer prettig ervaren

F.M. Visser

Prettige en deskundige mensen met gevoel voor de zaak

deskundig en zeer goed meedenkend