jan de vos

Zeer goed

dat het bestelde niet op vooraad was en er een duurder voor in de plaats heb gekregen voor de zelfde prijs.

Johan

Prima ervaring met dit bedrijf, goed informatie op de website, stipte levering.

Scherpe prijzen in vergelijking met andere online keukenleveranciers.

ann allewaert

Top bedrijf.
Levering heel snel en correct. Prijs kwaliteit Ok!

De chat mogelijkheid!
Gebruikt en heel goed geholpen geweest.
Heel vriendelijk, beleefd en geen druk op aankoop gezet!

F. van Bellen

Snelle en goede en uitleg op telefonisch gestelde vragen. Prima service en zeer snelle levering.

Zeer goede telefonische uitleg.

Ben A. Pijpker

Vriendelijk , en klant gericht

Vakkundig, geeft goed advies op vragen die je hebt.

Anton

Geweldig service en vlotte rekening, kookplaat besteld maar hadden geen krachtaansluiting, kookplaat retour 4 dagen later geld terug op onze rekening chapeau. nadat de meterkast was aangepast plaat... Geweldig service en vlotte rekening, kookplaat besteld maar hadden geen krachtaansluiting, kookplaat retour 4 dagen later geld terug op onze rekening chapeau. nadat de meterkast was aangepast plaat opnieuw besteld binnen 3 dagen weer geleverd.

R. Okkersen

Ik heb laatst een keramische kookplaat gekocht.

Snelheid van leveren en niet te duur.

Olaf

Fijn bedrijf alles was dik voor mekaar

Komt afspraken na

Irmo van Woudenberg

Zeer vakkundig, helpen graag met het wegnemen van twijfels, om een juiste keus te kunnen maken.
De verzending is de volxgende dag gekomen, zeer goed verpakt.
Aftersales kan ik nog niet...
De verzending is de volxgende dag gekomen, zeer goed verpakt.
Aftersales kan ik nog niet over oordelen, maar met de vraag als er wat mankeerd, gaven ze duidelijk uitleg bij wie je het probleen kan melden voor eventuele reparaties. In idergeval standaar 2 jaar via de fabrikant.

Ze helpen je graag met vragen als je twijfelt tussen producten. Als je duidelijk de behoefte kenbaar maakt die je verwacht in een product. Echt proffesionele hulp.
Ik vind dit echt een top...
Ik vind dit echt een top punt van dit bedrijf.

D. Alblas

Prima service via website