Krul.h

Het zoeken, vinden van de juiste inductie plaat verloopt op deze site als een zonnetje

Goed overzicht van de apparatuur en goed geprijsd
Aanpassen van verzending via telefonich contact werkt perfect fantastisch te woord gestaan.
Hele fijne zaak

Goedemiddag meneer, mevrouw Krul,
Goedemiddag meneer, mevrouw Krul,
Bedankt voor uw review! Fijn dat u alles makkelijk kon vinden op onze webshop en dat alles naar wens is verlopen. Wij hopen dat u net zo tevreden zult zijn van uw nieuwe Bosch apparaat!

C. Den Boer

Goede prijs, prima service en snelle levering.

Goedemiddag meneer, mevrouw den Boer,
Goedemiddag meneer, mevrouw den Boer,
Bedankt voor uw review! Dat zal even wennen zijn dat u niet langer hoeft te wachten op kokend water nu in het bezit bent van de Quooker Flex! Wij wensen u heel veel plezier van deze nieuwe aanwinst.
Graag tot ziens.

Hans Stuart

Gewoon een prima en snelle levering van onze inductie kookplaat.

Vragen worden ook snel beantwoord.

Goedemiddag meneer Stuart,
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe Bosch apparaat.
Met vriendelijke...
Goedemiddag meneer Stuart,

Erwin de Beer

Eerste contact zeer goed bevallen! Vriendelijke mevrouw aan de telefoon die me ondanks dat de winkel dicht was, toch kon helpen door me de mogelijkheid te geven het product uit het magazijn op te... Eerste contact zeer goed bevallen! Vriendelijke mevrouw aan de telefoon die me ondanks dat de winkel dicht was, toch kon helpen door me de mogelijkheid te geven het product uit het magazijn op te halen. Daar aangekomen waren ze zeer behulpzaam met het in de auto zetten van de iets groter dan verwachte oven :)

Klantvriendelijk, scherpe prijzen.

Goedemiddag meneer de Beer,
Goedemiddag meneer de Beer,
Bedankt voor uw review! Fijn dat alles naar wens is verlopen, het kan wel eens voorkomen dat de verpakking groter is dan verwacht. Maar goed om te lezen dat het uiteindelijk toch is gelukt om de oven mee te nemen. Veel kookplezier van uw nieuwe Bosch apparaat!

I.Martens

Een inductieplaat besteld die niet leverbaar bleek te zijn op korte termijn, na telefonisch contact kwam er een prima oplossing. Een wat duurdere plaat werd de volgende dag zonder bijbetaling... Een inductieplaat besteld die niet leverbaar bleek te zijn op korte termijn, na telefonisch contact kwam er een prima oplossing. Een wat duurdere plaat werd de volgende dag zonder bijbetaling geleverd, geweldig dus.

Correcte afhandeling.

Goedemorgen meneer, mevrouw Martens,
Goedemorgen meneer, mevrouw Martens,
Bedankt voor uw review! Dat klopt de kookplaat was niet leverbaar, gelukkig heeft u nu nog een luxer model van ons gekregen. Wij hopen dat u veel kookplezier zult hebben van het nieuwe AEG apparaat.

R. Hugen

Uitstekende informatie. Super snelle service

Snelle afhandeling, snelle bezorging. Product komt overeen met info en bestelling. Aanrader.

Goedemorgen meneer, mevrouw Rugen,
Goedemorgen meneer, mevrouw Rugen,
Bedankt voor uw review! Fijn dat u alles kon vinden op onze webshop en dat het naar wens is geleverd. Veel plezier toegewenst van uw nieuwe apparaat van Bosch!

Jeff van der Vlugt

Ik had een vraag gesteld over een inductiekookplaat die ik bij KD op de site zag staan. Supersnel antwoord gekregen! Daarbij waren ze ook nog eens de goedkoopste met deze inductieplaat. Dus meteen... Ik had een vraag gesteld over een inductiekookplaat die ik bij KD op de site zag staan. Supersnel antwoord gekregen! Daarbij waren ze ook nog eens de goedkoopste met deze inductieplaat. Dus meteen bestellen. Nou het leek wel of het bedrijf die de pakketten verstuurd naast hun zit. Want binnen een half uur was de inductieplaat aangeboden en onderweg :) en de volgende ochtend.had ik hem al in huis. Topservice van dit bedrijf!

Snelle reactie op vragen, lage prijzen en snell levertijd!

Goedemorgen meneer van der Vlugt,
Goedemorgen meneer van der Vlugt,
Bedankt voor uw review! Fijn dat het contact en de bestelling naar wens is verlopen. Bedankt voor het compliment over de snelle levering, daar doen wij het voor!
Graag nog eens tot ziens.

wqp rood

Ik heb ze opgebeld en toen kreeg ik goeie toelichting over het product

Het was een snelle levering

Goedemorgen meneer, mevrouw Rood,
Goedemorgen meneer, mevrouw Rood,
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat het telefonisch contact en de bestelling naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier van het nieuwe apparaat van AEG!

V Burken

Scherpe prijzen goede producten

Goed advies

Goedemorgen meneer, mevrouw van Buren,
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe apparaat van AEG!
Mochten er nog vragen zijn dan...
Goedemorgen meneer, mevrouw van Buren,

H Brand

Uitstekende levering tegen een scherpe prijs!

Betrouwbare levering

Goedemorgen meneer, mevrouw Brand,
Bedankt voor uw review! Fijn dat alles naar wens is verlopen bij de bestelling van uw nieuwe AEG apparaat. Veel kookplezier!
Mochten er nog vragen zijn dan...
Goedemorgen meneer, mevrouw Brand,