L. T. Hulsbergen

Goede uitleg over de kookplaat en een prima alternatief aangeraden

Goedemorgen meneer, mevrouw Hulsbergen,
Goedemorgen meneer, mevrouw Hulsbergen,
Bedankt voor uw review! Fijn dat alles naar wens is verlopen met uw bestelling en het contact met één van onze medewerkers. Veel kookplezier met uw nieuwe apparaat van Whirlpool.
Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.

Rein Hugen

Prima service en snelle levering

Duidelijke beschrijvingen te vinden op de site van het bedrijf van de producten

Goedemorgen meneer Hugen,
Goedemorgen meneer Hugen,
Bedankt voor uw review! Wij zijn blij te lezen dat alles makkelijk was te vinden op onze webshop. Mochten er nog vragen zijn bij uw nieuwe Bosch apparaat dan horen wij dit graag.

Anna

Telefonisch goed advies gekregen op mijn vragen over inductiekookplaten.

Filters op de site en mogelijkheid voor telefonisch advies

Goedemorgen Anna,
Goedemorgen Anna,
Bedankt voor uw review! Fijn dat u een goed advies heeft gehad telefonisch, wij zijn altijd blij dat klanten er ook echt wat aan hebben gehad. Mochten er nog vragen zijn bij uw nieuwe apparaat van Bosch dan horen wij dit graag.

Joost Gerritsen

Duidelijke web site en snelle correcte levering.

Goedemorgen meneer Gerritsen,
Bedankt voor uw review! Dat is nooit meer wachten op kokend water met een Quooker, fijn dat u alles makkelijk kon vinden op de webshop. Graag tot ziens!
Met...
Goedemorgen meneer Gerritsen,

sijtze Van der Bij

Helemaal goed alles supersnel geleverd en bij vragen alles beantwoord

Snel

Goedemorgen meneer van der Bij,
Bedankt voor uw review! Fijn dat alles snel en naar wens bij u is thuisbezorgd, veel kookplezier van uw nieuwe Zanussi gaskookplaat!
Met vriendelijke...
Goedemorgen meneer van der Bij,

Huizinga

Snelle correcte levering ,goed verpakt

Zeer concurrerende prijs

Goedemorgen meneer, mevrouw Huizinga,
Bedankt voor uw review! Fijn dat alles naar wens is verlopen met de bestelling van uw nieuwe Bauknecht apparaat.
Mochten er nog vragen zijn dan horen...
Goedemorgen meneer, mevrouw Huizinga,
Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.

Wilfried Nagels

Zeer duidelijke website en goede acties.

Zeer snelle en correcte levering ondanks dat er een vrije dag tussen zat.

Goedemorgen meneer Nagels,
Goedemorgen meneer Nagels,
Allereerst bedankt voor uw review! Ik zie dat de bestelling op donderdag is geplaatst en er is gekozen voor de levering op de zaterdag. Indien dit niet de bedoeling is geweest vinden wij dit erg vervelend.
Ondanks dit misverstand hopen wij dat u erg veel plezier van de Quooker zult hebben!

Nauta

Slechts 1 item
Besteld maar alles prima, snel en naar wens verlopen

Goede informatieverstrekking aangaande het traject van mijn bestelling

Hans Hofenk

Heel goed! zelfs vragen stellen over nevenproducten die ik al (elders) had besteld informatief en vriendelijk beantwoorden.
Echte Friese mentaliteit die ik als Gelderlander zo waardeer.

Sterke kwaliteitsproducten voor prima prijs. Vlotte levering goed verpakt.

Arie

Volgens afspraak geleverd