A.C. Sturing

Op zoek naar een betaalbare inductieplaat kwam ik op uw site uit. Mooie aanbieding van Bosch, direct besteld. Binnen 2 dagen geleverd, prima!

Uw site wordt goed en snel gevonden op Google, hoog in de ranking.

Goedemiddag meneer Sturing,
Goedemiddag meneer Sturing,
Allereerst bedankt voor de review en het compliment. Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Mochten er nog vragen zijn bij uw nieuwe kookplaat van Bosch dan horen wij dit graag.

Rob

Is goed bevallen

Snelle levering en prijs

Goedemiddag meneer Elferink,
Goedemiddag meneer Elferink,
Allereerst bedankt voor de review. Fijn dat alles naar wens is verlopen met uw bestelling van de Quooker! Veel plezier met uw nieuwe aankoop en graag tot ziens.

Naomi

Heel prettig. Overal op de website staat duidelijk dat je ook even kunt bellen voor aanvullende vragen. Doe je dat, dan krijg je een goed geinformeerde klantenservicemedewerker aan de lijn die je... Heel prettig. Overal op de website staat duidelijk dat je ook even kunt bellen voor aanvullende vragen. Doe je dat, dan krijg je een goed geinformeerde klantenservicemedewerker aan de lijn die je indien nodig doorverbindt met een technicus om je verder te helpen.

* goed telefonisch advies
* stapje extra doen om mee te denken

Goedemiddag Naomi,
Goedemiddag Naomi,
Bedankt voor de review, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Mochten er in de toekomst nog vragen zijn dan horen wij dit graag. Veel plezier met uw nieuwe apparaat van Whirlpool.

R. Schutz

Het eerste contact was via de email, en kreeg binnen een dag een duidelijk antwoord. hierna volgde de bestelling op internet, wat ook zeer duidelijk en makkelijk verliep. De levering via de post was... Het eerste contact was via de email, en kreeg binnen een dag een duidelijk antwoord. hierna volgde de bestelling op internet, wat ook zeer duidelijk en makkelijk verliep. De levering via de post was ook volgens plan en op tijd.
Het bestelde was ook geleverd, alleen is de kraan nog niet geinstalleerd dus weet nog niet of alles ook werkt.

De snelle respons en de scherpe prijzen

Goedemiddag meneer Schutz,
Goedemiddag meneer Schutz,
Fijn dat alles naar wens is verlopen met uw bestelling. Wij zijn er van overtuigd dat u veel plezier en bovenal gemak aan de Quooker zal beleven. Mochten er bij de montage of in de toekomst vragen zijn dan horen wij dit graag.

F.G. Kuys

En prima ervaring. De door mij bestelde gasslang had ik, zoals toegezegd, binnen 24 uur in huis.

Uitstekende service

Goedemiddag meneer Kuys,
Bedankt voor uw review, fijn dat alles goed is verlopen met uw bestelling. Nu heeft u weer een optimale aansluiting die weer super veilig is voor de toekomst!
Graag...
Goedemiddag meneer Kuys,

Het KleurPaleis

Uitstekend

Goedemiddag Het KleurPaleis,
Allereerst bedankt voor uw review, en wat leuk dat ook met deze bestelling alles naar wens is verlopen.
Ook met deze gaskookplaat veel kookplezier!
Graag...
Goedemiddag Het KleurPaleis,
Ook met deze gaskookplaat veel kookplezier!

Nico Polmans

Goede afwikkeling en duidelijke factuur!

De prijs!

Goedemiddag meneer Polmans,
Allereerst bedankt voor uw review!
Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe apparaat van Inventum!
Mochten er nog...
Goedemiddag meneer Polmans,
Allereerst bedankt voor uw review!
Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.

Dijk

Snelle levering. Duidelijk

Prettig. Snel . Duidelijk

Goedemiddag mevrouw Dijk,
Goedemiddag mevrouw Dijk,
Allereerst bedankt voor uw review!
Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Een Quooker is een aanwinst in de keuken. Wij wens u veel plezier en gemak van deze mooie aankoop.

H.Kooistra

Snel en goed

snelle levertijd. scherpe prijs

Goedemiddag meneer Kooistra,
Fijn dat alles goed is verlopen met deze bestelling. Geniet van het plezier en gemak met de Quooker Flex en de zeeppomp!
Met vriendelijke...
Goedemiddag meneer Kooistra,

helthuis

Keurig aan de beloften gehouden die gedaan werden nl. vandaag besteld morgen in huis.

sterkste punt voor mij was wel de prijs die gevraagd werd door het door mij gewenste product.

Goedemiddag meneer Helthuis,
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Mochten er nog vragen zijn bij de nieuwe inductie kookplaat van Bosch dan horen wij dit graag.
Graag tot...
Goedemiddag meneer Helthuis,