Karin van Ham

Ik had een vraag over de levering van een bestelling. Ik wilde een vaatwasser aanschaffen en op een bepaalde dag in huis hebben. Ik ben zo vriendelijk geholpen. Ik was gewoon verbaasd. Dat is... Ik had een vraag over de levering van een bestelling. Ik wilde een vaatwasser aanschaffen en op een bepaalde dag in huis hebben. Ik ben zo vriendelijk geholpen. Ik was gewoon verbaasd. Dat is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Ik ben dan ook meer dan tervreden.
Super service.

Zeer behulpzaam en zeer klantvriendelijk.

Rinus van Oudenaarde

Prima, duidelijke site en snelle levering

zeer scherpe prijs

Aafke Glas

Goed.

Goed en vakkundig advies.

Alebate Daiana

Heel goed

Heel vriendelijk

Jos sewalt

Ben blij met zowel de wijze waarop dit bedrijf mijn bestelling heeft afgehandeld als wel het product zelf.
Nadat ik contact zocht per email bleek ook dat er kennis voorhanden was die me zowel voor de inductie kookplaat en de combi-oven goed advies gegeven heeft. Ook voor wat betrfet het inbouwen kon ik op hun kennis rekenen.
De geleverde producten zijn ook geheel naar verwachting.
Levering was snel, zoals dat ook was beloofd.

Mensen in huis die kennis van keuken apparatuur en keukes hebben.

Ellen Schenkeveld

Geweldige combi oven van AEG gekocht voor een hele scherpe prijs. Vriendelijk telefonisch contact en super snel geleverd. Kortom een 10

Hele goede prijs, vriendelijk telefonisch contact en snelle levering

Caroline Koene

Besteld via website. Alles keurig en duidelijk afgehandeld.

Het steeds op de hoogte houden van de voortgang vind ik sterk.

daalhuizen

Via internet een bestelling geplaatst. Daarna ging alles volgens planning. Prima geregeld. Ook het vervoer deed niet moeilijk, toen wij onverwacht nog niet thuis waren. Super!

Henk Elshout

Nadat ik zelf op de website van Keuken Drachten een vaatwasser uitgezocht had, wilde ik nog wat aanvullende informatie, ik werd via de telefoon prima geholpen, en de volgende dag werd de vaatwasser... Nadat ik zelf op de website van Keuken Drachten een vaatwasser uitgezocht had, wilde ik nog wat aanvullende informatie, ik werd via de telefoon prima geholpen, en de volgende dag werd de vaatwasser keurig afgeleverd.

Goede kennis bij de persoon aan de telefoon. Snelle levering.

Slecht ervaring met leveren van koelkast bij huis. op dag zelf ging dit mis.
geen compensatie gekregen

snelle communicatie via mail en telefoon

Reactie Keuken Drachten:

Goedendag meneer, mevrouw,
Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor je review!
Goedendag meneer, mevrouw,
Allereerst willen we je hartelijk bedanken voor je review!
We vinden het erg vervelend om te lezen dat je deze ervaring met de vervoerder hebt gehad. Aangezien de review anoniem is geschreven kunnen wij niet controleren of je een klant van ons bent en of deze melding bij ons bekend is.
Natuurlijk staan wij graag voor je klaar zodat we hier verder naar kunnen kijken.
Alvast hartelijk bedankt en een fijne dag toegewenst!
Klantenservice Keuken Drachten