Peter

Prima. Goed telefonisch advies gehad.
Bestelling een dag later in huis.

Janmaat

Super vriendelijk en Fokke jan denkt mee!!

Waanzinnige service!

Gert Piket

Uitstekend, ook met wat vragen achteraf en tijdens de bestelling zijn wij correct en vriendelijk geholpen

prijs/kwaliteit uitstekend

Mw. Blom

Prima ervaring. Vriendelijk behulpzaam klantgericht en duidelijk telefonisch te woord gestaan.

Er is meegedacht en ondanks een drukke tijd was de levering en installatie eerder dan verwacht!

Fam Feiken

Zeer tevreden!

Na het kopen van een vaatwasser bleek er enige weken levertijd op de machine te zitten. Zonder vragen werd mij een duurder alternatief aangeboden zonder meerkosten. Hier gebruik van gemaakt. Machine... Na het kopen van een vaatwasser bleek er enige weken levertijd op de machine te zitten. Zonder vragen werd mij een duurder alternatief aangeboden zonder meerkosten. Hier gebruik van gemaakt. Machine werd de volgende dag geleverd. Dus een warme douche (programma kassa)voor jullie!!!

F.J. van Meerloo

Ik kan niet anders constateren, dat dit een bedrijf is die ons a. een goed product heeft geleverd en b. ook de aftersales goed voor elkaar heeft. Mensen zijn vriendelijk en reageren puur empathisch.... Ik kan niet anders constateren, dat dit een bedrijf is die ons a. een goed product heeft geleverd en b. ook de aftersales goed voor elkaar heeft. Mensen zijn vriendelijk en reageren puur empathisch. Zo moet het feitelijk zijn!

Het gekochte product voldoet aan de door de persoon gewekte verwachtingen.

Sandra van Loenen

Na prettig telefonisch contact werd ik ook nog teruggebeld door opnieuw een vriendelijke medewerker en het probleem werd direct opgelost zonder bijbetaling. Echt top.

Snelle en correcte oplossing.

Blok

Super snelle levering en zeer vriendelijk geholpen.

Levertijd!

Anke Zuidema

Ontzettend correct behandeld!

Vriendelijk personeel, erg goede service!

Marianne Spierings

Prima, stipt, vriendelijk, goed advies.

verstand van zaken