Rita van Beers

Goede levering, goed product

Anne-Marie van den Berg

Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.

Snelle levering van het produkt.

H. van den Berg

Bijzonder goed

Goede info en duidelijkheid over bezorging met tijdstip. Alleen 18.14 uur was aangegeven tijd en men was er om 15.00 uur al. Toevallig iemand thuis maar als je van je werk komt is dit vervelend.... Goede info en duidelijkheid over bezorging met tijdstip. Alleen 18.14 uur was aangegeven tijd en men was er om 15.00 uur al. Toevallig iemand thuis maar als je van je werk komt is dit vervelend. Verder keurig afgeleverd en zeker aan te bevelen.

Deutekom Schagen

Hier een Bauknecht inbouw koelkast met vriesvak besteld maar helaas bij Bauknecht beloven ze letterlijk Wij van Bauknecht willen uw leven aangenamer maken. Daarom ontwikkelen we ideeën waarbij... Hier een Bauknecht inbouw koelkast met vriesvak besteld maar helaas bij Bauknecht beloven ze letterlijk Wij van Bauknecht willen uw leven aangenamer maken. Daarom ontwikkelen we ideeën waarbij gezondheid, comfort en reorganisatie centraal staan. Intelligente oplossingen waardoor u tijd kunt besparen en vitaler en actiever kunt leven. In mijn geval echter is door een reorganisatie bij de fa Bauknecht de levering eerst behoorlijk verlaat. Maar dat kan gebeuren. Echter door de reorganisatie kregen wij ook een verkeerde koelkast. Bauknecht voelde zich wel verantwoordelijk maar bood zelf geen enkele oplossing. MAAR KEUKEN DRACHTEN wel en zij kwamen met een grotere koelkast welke op hun kosten geheel werd ingebouwd Geen woorden maar DADEN dus.

ZE DOEN WAT ZE BELOVEN!!

Brand

Goede en snelle service
ERg tevreden

Cindy

Snelle service

Alles in goed overleg!

Boons

Had kooktoestel nodig voor propaan voor in het buitenland. Moet nog worden geïnstalleerd.

Goede voorlichting over het product. Snelle levering zoals beloofd.

de jong j

Goed afspraak prima,

jammer dat er geen nederlandse beschrijving bij zat.

van Diepen

Als er iets fout gaat, goed en snel oplossen hiervan.

Oosterveld

Blij met ons nieuwe gaskookplaat, snel geleverd, alleen paar kleine beschadigingen op de plaat, zaten paar dingen los in de verpakking en is met vervoer wat gaan krassen, dat is wel erg jammer...

Scherpe prijs, snelle service