M.R.Luijf

Top geweldige service voor ons,de eerste keer zou zeker dit voor iedereen aanraden

Geen aflevering kosten

Conny van Moolenbroek

Bestelling via 2 webshops besteld maar was een bedrijf. Daar zal een reden voor zijn. Maar met een telefoontje geregeld dat beide producten op een later tijdstip tegelijk geleverd werden. Was prima... Bestelling via 2 webshops besteld maar was een bedrijf. Daar zal een reden voor zijn. Maar met een telefoontje geregeld dat beide producten op een later tijdstip tegelijk geleverd werden. Was prima in orde voor een prima prijs.

Duidelijke prijzen, goede website, vriendelijk aan de telefoon, nette bezorger

J.Wieringa

Adequaat met reageren. Helder en stipt wat betreft bestelling.

Communicatie via mail was goed en adequaat

Klusmeester Ries van Elteren

Prima firma , snelle actie.

Gezinus Smink

Goede en snelle levering

Makkelijker website

de vries

Goede levering afspraak goed

John Rumping

Prima service , omruil voor een ander type was geen probleem, snelle levering en goede prijs kwaliteit

N. Akkerman

Vlotte levering, besteld volgende dag in huis. Voordelige prijs.

E van den Top, woonplaats Maarn

Wij zijn tevreden over de prijs en levering. Helaas ontbrak de juiste documentatie bij onze Bosch inbouwoven. Alle documentatie is in Oostblok talen. Geen NL of Eng. De oven ging na de installatie... Wij zijn tevreden over de prijs en levering. Helaas ontbrak de juiste documentatie bij onze Bosch inbouwoven. Alle documentatie is in Oostblok talen. Geen NL of Eng. De oven ging na de installatie niet aan en we konden Keuken Drachten niet meer bereiken na 17.00 uur. Bij toeval ging de oven aan op de tijdklok. Graag zouden wij alsnog een instructieboek in het Nederlands willen ontvangen!

Contact bij aankoop via de chat was goed.

Reactie Keuken Drachten:

Goedendag mevrouw Top,
Allereerst willen wij U hartelijk bedanken voor uw review.
Goedendag mevrouw Top,
Allereerst willen wij U hartelijk bedanken voor uw review.
De handleiding is zojuist per e-mail aan U verstuurd. Mocht U nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij de werking van het apparaat dan horen wij het natuurlijk graag.
Dit kan tijdens onze openingstijden telefonisch of 24/7 per e-mail.
Klantenservice Keuken Drachten